Het event Provincie Antwerpen Vastgoed wordt sinds 2003 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Op dit goedbezochte event presenteren de gemeenten en provincie, alsmede ontwikkelaars en investeerders hun visie op en plannen voor de Antwerpse vastgoedmarkt. U krijgt een actueel overview van de opportuniteiten en uitdagingen. Dit event is uitgegroeid tot een bekend regionaal platform voor Antwerpse vastgoedprofessionals.

Netwerkende vastgoedprofessionals
Zaalfoto Provincie Antwerpen Vastgoed

Wie ontmoet u?

U ontmoet Antwerpse vastgoedbeslissers, zoals gemeentelijke en provinciale bestuurders en verantwoordelijken, investeerders, promotors, financiers, beheerders, aannemers, architecten, makelaars en adviseurs.

Terugblik editie 2019

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde editie van Provincie Antwerpen Vastgoed, hét platform waar publieke en private partijen met elkaar in gesprek kunnen gaan. We kregen cijfermatige inzichten; uitgangspunten van toekomstige projecten en de nieuwe accenten in het ontwikkelingsbeleid van steden werden toegelicht.

Terugblik editie 2018

Op dinsdag 8 mei 2018 trokken ruim 80 vastgoedbeslissers uit de regio Antwerpen naar de werf van Turnova. In het nog in aanbouw zijnde Hotel Corsendonk vond daar de 9e editie van het jaarcongres Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Hier vindt u een korte impressie van dit geslaagde event!

Geslaagde editie Provincie Antwerpen Vastgoed 2017

Donderdag 4 mei kwamen ruim 100 vastgoedprofessionals naar Post X voor Provincie Antwerpen Vastgoed 2017. Het thema deze 8e editie was 'aangenaam wonen en werken in de Provincie'. Onder leiding van Alexander Kortleve (CBRE) hebben we met vooraanstaande marktpartijen naar de regionale vastgoedontwikkelingen gekeken.

Terugblik Provincie Antwerpen Vastgoed 2016

Op 10 mei vond de 7e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Dit event werd door moderator Ingrid Ceusters geopend met een prikkelende inleiding. Ze gaf de uitdagingen aan op basis van de drie basisbehoeften van mensen: werken, wonen en winkelen.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

ORGANISATIE

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.