PROVINCIE
ANTWERPEN
VASTGOED 2022


PROVINCIE ANTWERPEN VASTGOED 2022

DINSDAG 3 MEI 2022

Achtergrond

Het event Provincie Antwerpen Vastgoed wordt sinds 2003 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Op dit goedbezochte event presenteren de gemeenten en provincie, alsmede ontwikkelaars en investeerders hun visie op en plannen voor de Antwerpse vastgoedmarkt. U krijgt een actueel overview van de opportuniteiten en uitdagingen. Dit event is uitgegroeid tot een bekend regionaal platform voor Antwerpse vastgoedprofessionals.

Met wie kunt u netwerken?

U kunt netwerken met dé Antwerpse vastgoedbeslissers, zoals gemeentelijke en provinciale bestuurders en verantwoordelijken, investeerders, promotors, financiers, beheerders, aannemers, architecten, makelaars en adviseurs.

Provincie Antwerpen Vastgoed 2021

Provincie Antwerpen Vastgoed 2021

Op dinsdag 28 september organiseerden we al weer de 12e editie van ons drukbezochte Antwerpse netwerkevent. In 1 namiddag keken we naar actuele en toekomstige ontwikkelingen in de provincie Antwerpen. U hoorde de uitdagingen en opportuniteiten in grote gebiedsontwikkelingen en reconversieprojecten, zoals Mariahof (Berchem), Normaalschool-site (Lier), Bekaert-site (Hemiksem) en woonproject Heizijde (Turnhout). Komt u ook naar de volgende editie?

Provincie Antwerpen Vastgoed 2020

Provincie Antwerpen Vastgoed 2020

Dinsdag 29 september vond de 11e editie van hét netwerkevent Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. In 1 namiddag keken we naar de impact van de COVID19-crisis op de regionale vastgoedmarkt. U hoorde ook de uitdagingen en opportuniteiten in complexe reconversieprojecten, zoals Inofer (Mechelen), Montevideopakhuis (Antwerpen), ATEA-site (Berchem) en AZ Sint-Maarten (Mechelen).

Provincie Antwerpen Vastgoed 2019

Provincie Antwerpen Vastgoed 2019

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde editie van Provincie Antwerpen Vastgoed, hét platform waar publieke en private partijen met elkaar in gesprek kunnen gaan. We kregen cijfermatige inzichten; uitgangspunten van toekomstige projecten en de nieuwe accenten in het ontwikkelingsbeleid van steden werden toegelicht.

Provincie Antwerpen Vastgoed 2018

Provincie Antwerpen Vastgoed 2018

Op dinsdag 8 mei 2018 trokken ruim 80 vastgoedbeslissers uit de regio Antwerpen naar de werf van Turnova. In het nog in aanbouw zijnde Hotel Corsendonk vond daar de 9e editie van het jaarcongres Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Hier vindt u een korte impressie van dit geslaagde event!

Provincie Antwerpen Vastgoed 2017

Provincie Antwerpen Vastgoed 2017

Donderdag 4 mei kwamen ruim 100 vastgoedprofessionals naar Post X voor Provincie Antwerpen Vastgoed 2017. Het thema deze 8e editie was ‘aangenaam wonen en werken in de Provincie’. Onder leiding van Alexander Kortleve (CBRE) hebben we met vooraanstaande marktpartijen naar de regionale vastgoedontwikkelingen gekeken.

Provincie Antwerpen Vastgoed 2016

Provincie Antwerpen Vastgoed 2016

Op 10 mei vond de 7e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Dit event werd door moderator Ingrid Ceusters geopend met een prikkelende inleiding. Ze gaf de uitdagingen aan op basis van de drie basisbehoeften van mensen: werken, wonen en winkelen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.

Provincie Antwerpen Vastgoed

Topsprekers 2021

  • Schepen Els Baeten, Stad Turnhout
  • Rikkert Leeman, Alides
  • Schepen Claude Marinower, Stad Antwerpen
  • Marleen De Vijt, CIB Antwerpen
  • Luc Verheyen, Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf Lier (SOLag)
  • Schepen Jenne Meyvis, Gemeente Hemiksem
  • Patrick Lootens, POLO Architects
  • Davy Demuynck, ION
  • Uw moderator: Alexander Kortleve, CBRE
Schrijf nu in