Het event Provincie Antwerpen Vastgoed wordt al sinds 2003 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Tijdens dit goedbezochte event presenteren de overheden en toonaangevende vastgoedpartijen strategische martkinformatie hun visie op de Antwerpse vastgoedmarkt. U krijgt een helder overview van de marktkansen en uitdagingen. Provincie Antwerpen Vastgoed is uitgegroeid tot een bekend fenomeen onder de Antwerpse vastgoedprofessionals. Kortom, een prima netwerk voor uw opportuniteiten in deze provincie.

Netwerkmoment Provincie Antwerpen Vastgoed
Zaalfoto Provincie Antwerpen Vastgoed

Wie ontmoet u?

U ontmoet ruim 100 vastgoedbeslissers, zoals investeerders, promotors, financiers, gemeentelijke projectmanagers, beheerders, aannemers, makelaars en adviseurs.

Terugblik editie 2018

De 9e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed vond plaats in Turnhout op de werf van Turnova, in het nog in aanbouw zijnde Hotel Corsendonk.

Geslaagde editie Provincie Antwerpen Vastgoed 2017!

Donderdag 4 mei kwamen ruim 100 vastgoedprofessionals naar Post X voor Provincie Antwerpen Vastgoed 2017. Het thema deze 8e editie was 'aangenaam wonen en werken in de Provincie'. Onder leiding van Alexander Kortleve (CBRE) hebben we met vooraanstaande marktpartijen naar de regionale vastgoedontwikkelingen gekeken.

Terugblik Provincie Antwerpen Vastgoed 2016

Op 10 mei vond de 7e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Dit event werd door moderator Ingrid Ceusters geopend met een prikkelende inleiding. Ze gaf de uitdagingen aan op basis van de drie basisbehoeften van mensen: werken, wonen en winkelen.

Provincie Antwerpen Vastgoed

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

ORGANISATIE

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.