PROVINCIE
ANTWERPEN
VASTGOED 2023

, Bluepoint

Terug naar editie 2023

Impressie

Editie 2021

Op dinsdag 28 september organiseerden we al weer de 12e editie van ons drukbezochte Antwerpse netwerkevent. In 1 namiddag keken we naar actuele en toekomstige ontwikkelingen in de provincie Antwerpen. U werd meegenomen in de onderbouwing van de nieuw vastgestelde ruimtelijke kaders en u hoorde de nieuwste visies, ambities en projecten van steden en vooraanstaande marktpartijen.

Schrijf nu in

Reactie deelnemer: “Ik vind het goed aan dit event dat het per provincie is georganiseerd. Je hebt ook Brussels Vastgoed en dit is Antwerpen en dat je dan een verscheidenheid aan sprekers hebt, zowel publiek als privaat, een goeie mix.”

Sfeerimpressie

Partner

U hoorde de uitdagingen en opportuniteiten in grote gebiedsontwikkelingen en reconversieprojecten, zoals Maiahof (Berchem), Normaalschool-site (Lier), Bekaert-site (Hemiksem) en woonproject Heizijde (Turnhout). Bekijk hier het programma van 2o21:


Programma

12:30

13:30

15:10

15:50

17:15


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


"Ik vind het goed aan dit event dat het per provincie is georganiseerd. Je hebt ook Brussels Vastgoed en dit is Antwerpen en dat je dan een verscheidenheid aan sprekers hebt, zowel publiek als privaat, een goeie mix. "


"Wat ik goed vond aan dit event is dat we een hele brede kijk hebben gekregen op verschillende heel interessante projecten die we anders nooit uit eerste hand te horen zouden krijgen.
Ja, we doen niks anders, ik kan u zeggen dat er in ons bedrijf een soort beurtrol is tussen een twee-, drietal personen om altijd aanwezig te zijn op deze events."


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox