Accreditatie & Erkenningen

SPRYG Real Estate Academy werkt samen met betrouwbare kennispartners voor accreditatie en erkenning voor onze opleidingen en bijeenkomsten.

#
SPRYG Real Estate Academy is een erkend opleidingsverstrekker voor de KMO-portefeuille. Erkenningsnummer: DV.O216982. De KMO-portefeuille is een subsidie voor opleiding voor Vlaamse KMO's en vrije beroepen (30 tot 40% van de opleidingskost).
#
Voor alle Nederlandse en Belgische studiedagen en cursussen van SPRYG gelden CPD-punten van Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). RICS bevordert en handhaaft de hoogste professionele kwalificaties en standaarden in de ontwikkeling en het beheer van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur.
#
Voor onze Belgische bijeenkomsten vragen we altijd vormingsuren aan van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).
#
Voor onze bijeenkomsten we vragen Opleidingspunten van het NRVT aan. NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.
#
Voor onze Nederlandse bijeenkomsten vragen wij PE-opleidingspunten aan van de NVM (vakgroep Wonen).