Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

Accreditatie & Erkenningen

SPRYG Real Estate Academy werkt samen met betrouwbare kennispartners voor certificering, accreditatie en erkenning voor onze opleidingen en bijeenkomsten.

Aedes

Aedes is de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland. Voor bestuurders van de aangesloten woningcorporaties geldt een verplichte Permanente Educatie (PE). Voor al onze Nederlandse bijeenkomsten gelden PE-punten van Aedes.

BIV Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

SPRYG Real Estate Academy is een erkende organisatie voor de vormingsuren van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) in België. Alle aangesloten vastgoedmakelaars hebben de deontologische verplichting zich elk jaar een bepaald aantal uren bij te scholen. Alleen erkende vormingen aangeboden door erkende organisaties tellen hiervoor mee.

KMO-portefeuille

SPRYG Real Estate Academy is een erkend opleidingsverstrekker voor de KMO-portefeuille. De KMO-portefeuille is een subsidie voor opleiding voor Vlaamse KMO’s en vrije beroepen (30 tot 40% van de opleidingskost). Ons Erkenningsnummer: DV.O216982.

NEVAP

Voor alle Nederlandse studiedagen, events, opleidingen en cursussen van SPRYG gelden studie of PE punten van NEVAP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform)

NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

De NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen. Voor diverse SPRYG-bijeenkomsten gelden Opleidingspunten van het NRVT.

NVR: Nederlandse Vereniging van Rentmeesters

De Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) werkt voortdurend aan het kwaliteitsniveau van de Rentmeesters NVR en van de leefomgeving in Nederland. Dit doen zij met een keurmerk, ledenactiviteiten en permanente educatie. Voor diverse opleidingen, cursussen en studiedagen van SPRYG Real Estate Academy gelden NVR-studiepunten.

RICS: Royal Institution of Chartered Surveyors

Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) bevordert en handhaaft de hoogste professionele kwalificaties en standaarden in de ontwikkeling en het beheer van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur. Voor zowel Belgische als Nederlandse studiedagen, opleidingen en cursussen van SPRYG gelden RICS CPD-punten.

FD Gazelle 2019

SPRYG Real Estate Academy is bekroond tot FD Gazelle 2019. Daarmee behoren we dit jaar tot één van de 770 snelst groeiende bedrijven van de afgelopen drie jaar. Wij zijn er trots op!

FD Gazelle 2020

SPRYG Real Estate Academy is bekroond tot FD Gazelle 2020. Daarmee behoren we dit jaar tot één van de 770 snelst groeiende bedrijven van de afgelopen drie jaar. Wij zijn er trots op!

Winnaar van de Zo werkt het! Award

Hybride werken, in 2020 maakte de wereld al kennis met dit nieuwe begrip: gedeeltelijk thuis, gedeeltelijk op je werkplek. Steeds meer bedrijven zien de voordelen hiervan in, voor zowel de werkgever als de werknemer. SPRYG is in 2022 regionale winnaar van deze award en daarmee trotse Hybride werkgever van het jaar van Zuid-Holland!

Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.