Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

SPRYG Team

SPRYG Real Estate Academy is een jonge club met decennialange ervaring en een enorme drive, die de zaken graag net iets anders aanpakt.

We zijn nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. We denken graag groot en houden van samenwerken. Pionieren doe je tenslotte nooit alleen. Bij SPRYG hebben we ons hoofd in de wolken, maar onze voeten in de modder. Want ook al houden we van plannen maken, we vinden het nog leuker ze uit te voeren! We stellen onze Spryggers graag aan u voor:

Onze SPRYG-medewerkers

Donovan Benett

database specialist

Marieke Bras

mailing specialist

Suzanne de Jong

database specialist

Dennis Hartog

project assistant

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

program manager

Rianne Jansen

project assistent

Pieter Maarleveld

account manager

Gustave Pol

account manager

Zoë Powel

project coordinator

Marcel Sanderse

director

Peter Schrijver MRE

program manager

Dagmar Spakman

online specialist

Lisa Valies

project coordinator

Maxime van der Beek-Miggelbrink

content specialist

Wilma van der Leije

finance specialist

Cathy van der Salm

lead project coordinator

Melissa van der Starre

program manager

Iva van der Voort

director operations

Inge van der Wijden

program manager

Maxime van Raalte

program manager

Jessie van Tatenhove

content specialist

Annuska Versluis

project coordinator

SPRYG Real Estate Academy heeft in 2019 haar nieuwe kantoor op het innovatieve Delftechpark naast de Technische Universiteit Delft betrokken. Dit  voormalige kantoor met opslagloods hebben we volledig herontwikkeld tot een zeer duurzaam, gasloos kantoor. We hebben zelfs regenwatertanks van 20.000 liter, voor het doorspoelen van toiletten, beregening van onze insectenvriendelijke tuin en zelfs het koelen van ons witte dak. Het is speciaal ontworpen en ingericht voor Het Nieuwe Werken.

Kom je bij ons werken?

Altijd al een SPRYGGER willen worden? Bekijk dan onze vacatures!

Onze roots

SPRYG Real Estate Academy is in 2016 gestart om vastgoedprofessionals met elkaar te verbinden, kennis te laten delen en te inspireren. Dit realiseren we met onze vakinhoudelijke vastgoeddagen en studieboeken. SPRYG is jong, energiek én zeer ervaren: al sinds 1995 staan wij aan de basis van veel bekende vastgoeddagen in België én Nederland.

Onze naam SPRYG komt vanuit het Zweeds. Het vormt de oorsprong van het Engelse woord ‘spry’, dat actief en levendig betekent. Precies zoals we bij SPRYG zijn! Je spreekt het overigens uit als SPRIEK.

Diversiteitsverklaring

SPRYG Real Estate Academy vindt het bevorderen van diversiteit en participatie van groot belang. Wij ontwikkelen en ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen welkom is, ongeacht geslacht, burgerlijke staat, ras, huidskleur, nationale of etnische afkomst, sociale of economische achtergrond, handicap, geloof, seksuele geaardheid of leeftijd.

Hybride werkgever van het jaar


SPRYG is trotse regiowinnaar van de
Zo werkt het! award