Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

Vastgoedrekenen: Van Beginner tot Master!

Marcel Sanderse
Director

Vastgoedrekenen: Van Beginner tot Master!

SPRYG Real Estate Academy is marktleider in vastgoedrekenen: als uitgever en opleidingsinstituut. Onmisbare kennis voor het financieel aansturen van uw vastgoedprojecten. Jaarlijks organiseren wij maar liefst 30 cursusdagen over vastgoedrekenen in België en Nederland en tal van inhouse-rekencursussen. Van Beginner tot Master.

Als enige verzorgen wij de Opleiding Vastgoedrekenen, gedoceerd door de absolute masters in vastgoedrekenen. U leert zelf rekenmodellen in Excel op te zetten,  waarmee u inzicht krijgt in uw cashflow en projectrisico’s. Daardoor kunt u uw vastgoedprojecten financieel optimaliseren. En u behaalt uw Diploma Vastgoedrekenen. Graag tot ziens!

Opleiding Vastgoedrekenen

Als enige in Nederland en België bieden wij de Opleiding Vastgoedrekenen aan. Daarmee kunt u uw Diploma Vastgoedrekenen behalen. U leert gedegen DCF-rekenmodellen in Excel op te zetten en gericht te managen op financiële haalbaarheid en risico’s. Met modelmatige inpassing van actuele zaken zoals de energietransitie en betaalbaarheid.

Bekijk de opleiding! NL | BE

Rekenen aan Duurzaam Vastgoed

Uw vastgoedproject duurzaam en ook haalbaar en betaalbaar maken? Schrijf u dan in voor onze cursus Rekenen aan Duurzaam Vastgoed: de Belgische editie of Nederlandse editie. In 1 dag krijgt u grip op de financiële haalbaarheid van uw duurzaamheidsplannen en ambities!

Bekijk de cursus! NL | BE

Opleiding NL

Opleiding BE

Agenda komende cursussen vastgoedrekenen

Loading events Agenda wordt geladen.
Bekijk de volledige agenda

Vastgoedrekenen in België

Bekijk hier ons cursusaanbod rondom vastgoedrekenen in België, met als kerndocent Kim Creten.

Vastgoedrekenen in Nederland

Bekijk hier ons cursusaanbod rondom vastgoedrekenen in Nederland, met als kerndocent Jeroen de Jong.

Basiscursus Vastgoedrekenen BE

Met onze Basiscursus Vastgoedrekenen BE leert u dé basis voor een goede financiële onderbouwing van vastgoedbeslissingen! Tijdens deze basiscursus vastgoedrekenen maakt u in 1 dag kennis met de belangrijkste vastgoed rekenbegrippen in België. Ga aan de slag met de financiële haalbaarheidsanalyse en de impact van actuele zaken op uw vastgoedprojecten.

Basiscursus Vastgoedrekenen NL

Uw basiskennis vastgoedrekenen opfrissen doet u met de SPRYG Basiscursus Vastgoedrekenen NL! Maak kennis met de praktijkwerking van de Top-10 basisbegrippen vastgoedrekenen in Nederland. In 1 dag leert u de meest gebruikte rekenbegrippen in vastgoed en de impact van actualiteiten op uw vastgoedprojecten. Met aandacht voor stichtingkosten-opzet (StiKo).

Incompany

Wilt u liever een van onze cursussen inhouse boeken? Dat kan! Al vanaf 10 deelnemers is dat vaak voordelig om bij u in huis te organiseren. En we leveren maatwerk: naar uw wensen en praktijkcases. Interesse? Neem contact op met Pieter Maarleveld: per email of via de bovenstaande telefoonnummers.

Complete Boekenset

Bestel de complete boekenset Vastgoedrekenen met maar liefst 40 euro korting! U ontvangt  3 studieboeken, inclusief de bijbehorende online rekenmodellen!

Bestellen

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Volg ons

Complete Boekenset

Bestel de complete boekenset Vastgoedrekenen met maar liefst 40 euro korting! U ontvangt  3 studieboeken, inclusief de bijbehorende online rekenmodellen!

Bestellen