Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

Vastgoedrekenen: Van Beginner tot Master!

Marcel Sanderse
Director

Vastgoedrekenen: Van Beginner tot Master!

SPRYG Real Estate Academy is marktleider in vastgoedrekenen: als uitgever en opleidingsinstituut. Onmisbare kennis voor het financieel aansturen van uw vastgoedprojecten. Jaarlijks organiseren wij ruim 30 cursusdagen over vastgoedrekenen in België en Nederland en tal van inhouse-rekencursussen. Van Beginner tot Master.

Als enige verzorgen wij de Opleiding Vastgoedrekenen, gedoceerd door de absolute masters in vastgoedrekenen. U leert zelf rekenmodellen in Excel op te zetten,  waarmee u inzicht krijgt in uw cashflow en projectrisico’s. Daardoor kunt u uw vastgoedprojecten financieel optimaliseren. En u behaalt uw Diploma Vastgoedrekenen. Graag tot ziens!

Opleiding Vastgoedrekenen

Als enige in Nederland en België bieden wij de Opleiding Vastgoedrekenen aan. Daarmee kunt u uw Diploma Vastgoedrekenen behalen. U leert gedegen DCF-rekenmodellen in Excel op te zetten en gericht te managen op financiële haalbaarheid en risico’s. Daarbij leert u actuele zaken zoals de Energietransitie en Verduurzamingsambities modelmatig in te passen.

Bekijk de opleiding! NL | BE

Rekenen aan Duurzaam Vastgoed

Uw vastgoedproject duurzaam en ook haalbaar en betaalbaar maken? Schrijf u dan in voor onze cursussen Rekenen aan Duurzaam Vastgoed (BE) of Rekenen aan Circulair Vastgoed (NL). In 1 dag krijgt u grip op de financiële haalbaarheid van uw duurzaamheidsplannen en -ambities!

Opleiding NL

Opleiding BE

Agenda komende cursussen vastgoedrekenen

Loading events Agenda wordt geladen.
Bekijk de volledige agenda

Vastgoedrekenen in België

Bekijk hier ons cursusaanbod rondom vastgoedrekenen in België, met als kerndocent Kim Creten.

Vastgoedrekenen in Nederland

Bekijk hier ons cursusaanbod rondom vastgoedrekenen in Nederland, met als kerndocent Jeroen de Jong.

Basiscursus Vastgoedrekenen BE

Met onze Basiscursus Vastgoedrekenen BE leert u dé basis voor een goede financiële onderbouwing van vastgoedbeslissingen! Tijdens deze basiscursus vastgoedrekenen maakt u in 1 dag kennis met de belangrijkste vastgoed rekenbegrippen in België. Ga aan de slag met de financiële haalbaarheidsanalyse en de impact van actuele zaken op uw vastgoedprojecten.

Basiscursus Vastgoedrekenen NL

Uw basiskennis vastgoedrekenen opfrissen doet u met de SPRYG Basiscursus Vastgoedrekenen NL! Maak kennis met de praktijkwerking van de Top-10 basisbegrippen vastgoedrekenen in Nederland. Tijdens deze basiscursus vastgoedrekenen gaat u in 1 dag aan de slag met de meest gebruikte rekenbegrippen in vastgoed en de impact van actualiteiten op uw vastgoedprojecten.

Incompany

Wilt u met meer collega’s aan een van onze cursussen deelnemen? Vanaf 10 deelnemers is het vaak voordeliger om deze cursus bij u in huis te organiseren. Neem in dat geval contact op met Pieter Maarleveld: per email of via de bovenstaande telefoonnummers.

Complete Boekenset

Bestel de complete boekenset Vastgoedrekenen met maar liefst 40 euro korting! U ontvangt  3 studieboeken, inclusief de bijbehorende online rekenmodellen!

Bestellen

Coronaproof en Doorgangsgarantie

Onze opleidingen zijn coronaproof: 1,5 meter afstand, extra cleaning, eventueel mondmaskers en deelnemersbeperking. Ook bieden wij doorgangsgarantie: als nieuwe richtlijnen een samenkomst verhinderen, dan vindt deze bijeenkomst online plaats, vanuit een studio een directe livestream met de docenten.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Volg ons

Complete Boekenset

Bestel de complete boekenset Vastgoedrekenen met maar liefst 40 euro korting! U ontvangt  3 studieboeken, inclusief de bijbehorende online rekenmodellen!

Bestellen