Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

Vastgoedrekenen Van Beginner tot Expert!

Vastgoedrekenen Van Beginner tot Expert!

SPRYG Real Estate Academy is marktleider in vastgoedrekenen: als uitgever en opleidingsinstituut. Onmisbare kennis voor het gericht aansturen van uw vastgoedprojecten. Van Beginner tot Master. Wij organiseren als enige in Nederland en België zelfs de Opleiding Vastgoedrekenen, waarmee u uw Diploma Vastgoedrekenen kunt behalen. Bij ons bent u op het juiste adres. Graag tot ziens!

Marcel Sanderse
Director

Opleiding Vastgoedrekenen

Als enige in Nederland en België bieden wij de Opleiding Vastgoedrekenen aan. Daarmee kunt u uw Diploma Vastgoedrekenen behalen. U leert gedegen DCF-rekenmodellen in Excel op te zetten en gericht te managen op financiële haalbaarheid en risico’s. Daarbij leert u actuele zaken zoals de Energietransitie en Verduurzamingsambities modelmatig in te passen.

Bekijk de opleiding! NL | BE

Rekenen aan Duurzaam Vastgoed

Uw vastgoedproject duurzaam en ook haalbaar en betaalbaar maken? Schrijf u dan in voor onze nieuwe cursus Rekenen aan Duurzaam Vastgoed (BE) die in december start. In 1 dag krijgt u grip op de financiële haalbaarheid van uw duurzaamheidsplannen en -ambities!

Opleiding NL

Opleiding BE

Agenda komende cursussen vastgoedrekenen

Loading events Agenda wordt geladen.
Bekijk de volledige agenda

Vastgoedrekenen in België

Bekijk hier ons cursusaanbod rondom vastgoedrekenen in België, met als kerndocent Kim Creten.

Vastgoedrekenen in Nederland

Bekijk hier ons cursusaanbod rondom vastgoedrekenen in Nederland, met als kerndocent Jeroen de Jong.

Incompany

Wilt u met meer collega’s aan een van onze cursussen deelnemen? Vanaf 5 deelnemers is het vaak voordeliger om deze cursus bij u in huis te organiseren. Neem in dat geval contact op met Pieter Maarleveld: per email of via de bovenstaande telefoonnummers.

Complete Boekenset

Bestel de complete boekenset Vastgoedrekenen met maar liefst 35 euro korting! U ontvangt  3 studieboeken, inclusief de bijbehorende online rekenmodellen!

Bestellen

Coronaproof en Doorgangsgarantie

Onze opleidingen zijn coronaproof: 1,5 meter afstand, extra cleaning, eventueel mondmaskers en deelnemersbeperking. Ook bieden wij doorgangsgarantie: als nieuwe richtlijnen een samenkomst verhinderen, dan vindt deze bijeenkomst online plaats, vanuit een studie een directe livestream met de docenten.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Volg ons

Complete Boekenset

Bestel de complete boekenset Vastgoedrekenen met maar liefst 35 euro korting! U ontvangt  3 studieboeken, inclusief de bijbehorende online rekenmodellen!

Bestellen