PROVINCIE
ANTWERPEN
VASTGOED 2023

, Antwerpen

Terug naar editie 2023

Impressie

Editie 2020

Hoe kunnen we meer doen met bestaande ruimte én nieuwe ruimte creëren rond multimodale knooppunten? Die vraag stond centraal in de presentaties van de ontwikkelaars als ook de overheden. De dag werd afgesloten met genoeg gesprekstof voor de netwerkdrink en veel interessante uitgangspunten voor een volgende editie!

Graag tot ziens op 6 mei 2021!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Organisator

 

Inschrijven

Reactie deelnemer: “Voor mij is de reden om terug te komen volgend jaar om nieuwe interessante debatten te kunnen volgen. En nieuwe projecten te leren kennen. En me er verder in te kunnen verdiepen.”

Sfeerimpressie

De impact van covid-19 resulteert in een verschuiving van de vraag en werd duidelijk zichtbaar in de enquête die voor dit seminarie was opgesteld door CIB Vlaanderen. Hoe gaan we de toekomstige stadsprojecten matchen aan deze ‘nieuwe’ vraag? Hoe gaan we verdichten en tegelijkertijd terug open ruimte creëren? En de grootste uitdaging: het creëren van betaalbaar woonaanbod. Allemaal belangrijke topics die we hebben voorgelegd aan het panel van experten: PSR Brownfield Developers, DCA, Ciril, Cores, Vooruitzicht.
Verder werden er hele mooie voorbeelden getoond van binnenstedelijke reconversieprojecten. De complexiteit maar zeker ook de opportuniteiten werden gedeeld vanuit perspectief van de ontwikkelaars als de overheden.


Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:15


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


"Voor mij is de reden om terug te komen volgend jaar om nieuwe interessante debatten te kunnen volgen. En nieuwe projecten te leren kennen. En me er verder in te kunnen verdiepen."


"Wat wij fijn vonden aan dit evenement. Hoe coronaproof het evenement georganiseerd was. Vonden wij voornamelijk fijn dat iedereen zijn eigen plek had. Iedereen kon in zijn eigen bubbel vertoeven, ook bij binnenkomen kon men gewoon in een beperkte kring gaan zitten en had men toch nog de mogelijkheid om nog van tafel te verschuiven en zo ook nog te kunnen netwerken. Dus het was zeker in orde."


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox