PROVINCIE
ANTWERPEN
VASTGOED 2023

, Antwerpen

Terug naar editie 2023

Editie 2018

Impressie

De 9e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed vond plaats in Turnhout op de werf van Turnova, in het nog in aanbouw zijnde Hotel Corsendonk.

Het was een interessante middag met trends, visies en actuele vastgoedontwikkelingen van Provincie Antwerpen, Antwerpen, Geel en Turnhout. Ook een rondgang over de werf van Turnova mocht natuurlijk niet ontbreken! Via onderstaande button ziet u een korte impressie van de dag.

Met dank aan onze partner Heeren Group kijken we terug op een geslaagde middag die door de ruim 80 aanwezigen is beoordeeld met een 7,5.

We zien u graag op de volgende editie!

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de ruim 80 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met een 7,5! (4 sterren)

Over het programma

Onder leiding van Prof. Tom Coppens is er een interessant overzicht van de regionale vastgoedontwikkelingen gepresenteerd. Zo heeft Provincie Antwerpen als primeur het ontwerp nieuwe beleidsplan getoond. En zijn de strategieën, beleidsvisies en plannen van Antwerpen, Geel en Turnhout gepresenteerd.

Met een uniek bezoek aan de werf van het bijzondere, grootschalige woon/winkelproject Turnova is de middag afgesloten.


Programma


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


"Ik denk dat het heel leuk en goed samen georganiseerd is geworden. We hadden veel leuke sprekers die iets te zeggen hadden over vergunningsgebied en in de Vlaamse regering."


"Ik vond het interessant! We hebben een aantal heel inspirerende sprekers gehoord. Ook praktijkgevallen van steden waar dingen gerealiseerd zijn. Dat geeft toch een visie waarom we met de openbare ruimte naartoe gaan. En dan dat gekoppeld aan een bezoek aan dit prachtige Turnova! Alle lof daarvoor. Een heel mooi project."


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox