Smart Real Estate België, hét event over slimme en innovatie ontwikkelingen in vastgoed.
#

Smart Real Estate 2016 zet vastgoedprofessionals op weg naar duurzame toekomst

Smart Real Estate Belgie 2016 38.jpg

'Slim’ vastgoed promoten en professionals laten kennismaken met innovatieve ideeën en concepten: dat is het opzet van Smart Real Estate, een jaarlijkse organisatie van SPRYG Real Estate Academy.

HIGHLIGHTS 2016

  • Internationale keynotes van IBM en Morgenstadt
  • Casussen: Projecten Turnhout en Leuven
  • Visies & strategieën Smart Urbanisation
  • Excursie: Slim en innovatief project The Horizon
  • Volop netwerkmomenten!

Ingrid Baggerman

Geslaagd congres!

Tijdens Smart Real Estate België maakten professionals weer kennis met innovatieve ideeën, concepten en slim vastgoed. Via inspirerende lezingen en casestudy’s kregen de aanwezigen te horen hoe ze hun projecten duurzamer, efficiënter en rendabeler kunnen maken.

Dat de Vlaamse regering de geplande ‘betonstop’ op donderdag 1 december formeel bekrachtigde, gaf het event extra pigment, temeer omdat Leo Van Broeck, Vlaamse Bouwmeester en zaakvoerder van BOGDAN & VAN BROECK als notoire voorstander van een nieuwe ruimtelijke ordening een van de sprekers was.

Afsluitend kregen de aanwezigen de kans om project The Horizon met te bezichtigen tijdens een excursie, een mooie afsluiting van een geslaagd congres.

Graag tot volgend jaar!
Ingrid Baggerman

Naar impressie

Betonstop of Smart Real Estate?

Smart Real Estate Belgie 2016 27.jpg

De jaarlijkse conferentie Smart Real Estate kon niet op een betere datum vallen. Op de dag van de aankondiging van een betonstop in Vlaanderen ontmoeten we Léo Van Broeck, de Vlaamse bouwmeester, die er zijn visie rond densificatie in steden en creatie/ behoud van vrije ruimte kwam verdedigen.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

PARTNERS

Smart Cities

Artikel.png

Smart real estate, smart city, waarover gaat het dan? Wordt het waarheid? Samenwerken wordt gezien als de start van het realiseren. Maar krijgen we dat wel voor elkaar in het Westen? Lees het in deze nieuwste blog.

Organisatie

Ingrid Baggerman
Ingrid Baggerman
Director Operations
Marieke Janssens
Marieke Janssens
Project Coordinator

ERKEND DIENSTVERLENER