Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

REGIONALE NETWERKCONGRESSEN

SPRYG Real Estate Academy is al 20 jaar sterk in regionale vastgoeddagen, zowel in België als Nederland. U krijgt een actueel overzicht rondom woningbouw, kantoren, winkels, bedrijventerreinen en lokaal ruimtelijk beleid. Bekijk onze high-level vastgoedevents gericht op netwerken.

Agenda Regionaal Vastgoed

Loading events Agenda wordt geladen.
Bekijk de volledige agenda

Wat vonden bezoekers?

  “Ik vond het een zeer interessante dag. Chapeau voor de organisatie in deze moeilijke tijden. Er zijn toch zeer mooie projecten voorgesteld, die we nog niet wisten. Dus dat is knap. ” (Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020)

  “Het was de eerste keer dat ik in professioneel milieu naar een netwerkbijeenkomst kwam sinds corona. Ik vond het knap opgelost. Ik denk dat dat gezegd mag worden. Dat is goed gedaan.” (Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020)

  “Zeer goede bijeenkomst, met goede inhoudelijke en relationele diepgang dankzij voortreffelijk voorzitterschap van de voorzitter van Fakton. Complimenten!! Relevant netwerk aanwezig.” (Den Haag Vastgoed 2020)

  “Ik vond het fantastisch om weer mensen tegen te komen uit de markt. Daar heb ik lang, sinds corona, op moeten wachten. Het was ook fijn om met elkaar te praten over en inzicht te krijgen over welke vastgoeduitdagingen er spelen in Brabant. Dan merk je toch wel dat dit een provincie is waar hele mooie ontwikkelingen en projecten spelen. ” (Brabant Vastgoed 2020)

  “Het geeft mij in het algemeen een beeld van de grote ontwikkelingen in de grote steden. Zodat je weet waar ze mee bezig zijn en wat hun collectieve uitdagingen zijn. En ik zie met name in de spoorzones in de grote steden, dat daar heel veel gebeurt. Dat oude industrieterreinen en fabriekscomplexen worden omgebouwd. Dat is de rode lijn die je in heel veel grote steden ziet. En we hebben natuurlijk een woningbouwopgave waar we aan moeten werken. En dat is ook een collectieve opgave, uitdaging of probleem. ” (Brabant Vastgoed 2020)

Impressies

Bekijk impressies van enkele regionale vastgoedevents in Nederland en België van 2021 en kom ook!

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Volg ons

Bezoek Brabant Vastgoed 2022

Bezoek Rotterdam Vastgoed

West-Vlaanderen Vastgoed

Bezoek Utrecht Vastgoed

Bezoek Antwerpen Vastgoed

Kom naar Brussels Real Estate