Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

Regionale Congressen

SPRYG Real Estate Academy is sterk in regionale vastgoed events. Zowel in België als Nederland bieden wij al meer dan 10 jaar high-level regio vastgoed evenementen aan gericht op netwerken, woningbouw en lokaal beleid.

Logistiek Vastgoed

Logistiek vastgoed is al jaren één van onze specialiteiten. Zowel in Nederland als in België organiseren wij een jaarlijks netwerkevent waar toonaangevende marktpartijen en overheden hun visie delen op de markt van industrial real estate.

Wetgeving en beleid

De Omgevingswet, gemeentelijk vastgoed, decreten. Onze studiedagen en cursussen zijn gericht om u wegwijs te maken in aankomende en bestaande wet- en regelgeving. Daarmee krijgt u grip op uw vastgoedpraktijk. Onze experts en docenten helpen u graag!

Ons online aanbod

Onze top cursussen en opleidingen worden sinds 2020 ook online, via een livestream aangeboden. Onder andere de basiscursus vastgoedrekenen, de opleiding vastgoedrekenen zijn online te volgen. Maar ook cursussen die inspelen op uw dagelijkse vastgoedpraktijk. Bekijk ons online aanbod en start vandaag nog!

Energietransitie

Eén van onze belangrijkste vakgebieden is duurzaam en circulair vastgoed. Of het nu gaat om circulair vastgoed, klimaatadaptief vastgoed, gasloze woningbouw en BENG. Bekijk snel de agenda voor actuele events en studiedagen!

Zorgvastgoed

Zorgvastgoed is een specifieke, belangrijke niche. Zowel in Nederland als in België organiseren wij jaarlijks een exclusief netwerkevent met actuele trends en strategische informatie vanuit toonaangevende marktpartijen en overheden.

Actualiteit

Wij hebben regelmatig studiedagen, cursussen en webinars over nieuwe, actuele thema’s, zoals COVID-19, PFAS en Stikstof. Topexperts geven u handvatten voor uw dagelijkse vastgoedmanagement en beleid. Bekijk snel de agenda voor alle actuele studiedagen en events!

Vastgoedrekenen

Ook online aangeboden!
Hoe kunt u het rendement op uw vastgoedinvestering berekenen? SPRYG Real Estate Academy is dé aanbieder op het gebied van vastgoedrekenen.
Bekijk hier alle cursussen, opleidingen en in-company mogelijkheden

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Volg ons

Vastgoedrekenen in Nederland

Bekijk hier ons cursusaanbod rondom vastgoedrekenen in Nederland, met als kerndocent Jeroen de Jong.

Vastgoedrekenen in Belgie

Bekijk hier ons cursusaanbod rondom vastgoedrekenen in België, met als kerndocent Kim Creten.

Agenda Vastgoedrekenen

Loading events Agenda wordt geladen.
Bekijk de volledige agenda