Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

Regionale Congressen

SPRYG Real Estate Academy is sterk in regionale vastgoed events. Zowel in België als Nederland bieden wij al meer dan 10 jaar high-level regio vastgoed evenementen aan gericht op netwerken, woningbouw en lokaal beleid.

Logistiek Vastgoed

Logistiek vastgoed is al jaren één van onze specialiteiten. Zowel in Nederland als in België organiseren wij een jaarlijks netwerkevent waar toonaangevende marktpartijen en overheden hun visie delen op de markt van industrial real estate.

Woningbouw

De belangrijkste ontwikkelingen over woningbouw en de woningbouwopgave houdt SPRYG voor u bij. Door onze regionale events, specifieke cursussen en studiedagen over woningbouw te volgen, blijft u up-to-date.

Vastgoedrekenen

Hoe kunt u het rendement op uw vastgoedinvestering berekenen? SPRYG Real Estate Academy is dé aanbieder op het gebied van vastgoedrekenen.
Bekijk hier alle cursussen, opleidingen en in-company mogelijkheden.

Energietransitie

Eén van onze belangrijkste vakgebieden is duurzaam en circulair vastgoed. Of het nu gaat om circulair vastgoed, klimaatadaptief vastgoed, gasloze woningbouw en BENG. Bekijk snel de agenda voor actuele events en studiedagen!

Zorgvastgoed

Zorgvastgoed is een specifieke, belangrijke niche. Zowel in Nederland als in België organiseren wij jaarlijks een exclusief netwerkevent met actuele trends en strategische informatie vanuit toonaangevende marktpartijen en overheden.

Actualiteit

Wij hebben regelmatig studiedagen, cursussen en webinars over nieuwe, actuele thema’s, zoals de Woningbouwopgave, Omgevingswet, PFAS en Stikstof. Topexperts geven u handvatten voor uw dagelijkse vastgoedmanagement en beleid.

Management

Eén van onze nieuwste vakgebieden is het bieden van masterclasses voor vastgoedprofessionals over management. U kan bij ons terecht voor management masterclasses leidinggeven, projectmanagement en onderhandelen. Bekijk snel de agenda!

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Volg ons