SPRYG_Real_Estate_Academy_slder_7bopt.png
SPRYG_Real_Estate_Academy_Congressen_Cursussen_Studieboeken_6aopt.jpg
SPRYG_Real_Estate_Academy_Congressen_Cursussen_Studieboeken_9aopt.jpg
SPRYG_Real_Estate_Academy_Congressen_Cursussen_Studieboeken_10aopt.jpg
SPRYG_Real_Estate_Academy_Congressen_Cursussen_Studieboeken_16aopt.jpg
SPRYG_Real_Estate_Academy_Congressen_Cursussen_Studieboeken_22aopt.jpg
Utrecht_Vastgoed_2aopt.jpg
Geef uw kennis en netwerk een nieuwe boost!

UPCOMING EVENTS

Marcel Sanderse

Time to be inspired!

De eerste nazomerse SPRYG-bijeenkomsten liggen al weer achter ons en we hebben nog genoeg boeiende, frisse en actuele bijeenkomsten in het vooruitzicht. Denk aan Rotterdam Vastgoed 2017 en Residentieel Vastgoed België 2017.

Ondertussen zijn we ook druk bezig met onze nieuwe voorjaarsprogrammering. In 2018 bieden we u uiteraard graag weer de meest inspirerende, vooruitstrevende en actuele kennisdagen. Heeft u nog tips, wensen of suggesties? Wij horen het graag!


Marcel Sanderse
Director

Tips

Kom ook naar Rotterdam Vastgoed 2017

Al meer dan 160 deelnemers hebben zich ingeschreven voor Rotterdam Vastgoed 2017 op 29 november! Wat kunt u verwachten? Volop nieuwe plannen en ontwikkelingen! Met nieuwe directeur gebiedsontwikkeling van Rotterdam Jos Melchers en dagvoorzitter Hans van Rossum.

SPRYG's Real Estate Rockstar

Dagmar-Bernears2.jpg

Onze nieuwste Real Estate Rockstar is Dagmar Bernears, dedicated Business Development Manager op de vastgoedmarkt bij Bringme. Leer hem hier beter kennen!

Brussels Real Estate 2018

Kom op 1 februari 2018 ook naar hét event voor real estate professionals in het Brussels Hoofstedelijk Gewest! Deze 12e editie hoort u over strategieën, visies, keuzes voor de toekomst en de Brusselse vastgoedkansen. Ambitieuze en innovatieve projecten passeren de revue. Daarnaast besteden we aandacht aan Smart City Brussels en de invloed van de Brexit, Trump en China op de Brusselse vastgoedmarkt.

IFRS16: Revolutie in de vastgoedmarkt!

Op 1 januari 2019 is IFRS16 een feit en moeten alle vastgoedhuren op de balans worden geëffectueerd. Dit heeft grote consequenties voor huurders én vastgoedbeleggers. Denk aan de noodzaak van flexibele, kortere huurcontracten en meer negotiatie over huurprijzen. Vooral in de logistiek en retail! Hoe kunt u inspelen op deze nieuwe internationale boekhoudkundige regels? En welke nieuwe vastgoedopportuniteiten bieden ze? Bent u klaar voor IFRS16? Schrijf u snel in voor deze studiedag!

Terugblik Zorgvastgoed België 2017

Tijdens Zorgvastgoed België 2017 bekeken we de meest relevante vragen en topics in het Vlaamse landschap van wonen en zorg. Hoe gaat het met de financiering? Is er toekomst voor WZC’s of volgen we het Nederlandse scenario met scheiding van wonen/zorg? Hebben levensloopbestendige woon- en zorgprojecten de toekomst? Bekijk hier de terugblik van moderator Guy Tegenbos op dit interessante seminarie.

Dé Academie voor Vastgoedrekenen

Wilt u thuis raken in alle relevante rendementsberekeningen in vastgoed? Of wilt u daar een volgende stap in maken? Bekijk dan ons aanbod op het vakgebied vastgoedrekenen. SPRYG Real Estate Academy organiseert tal van cursussen: van beginner tot expert. Ook zijn we de uitgever van alle bekende studieboeken hierover.

Vastgoedwijzer Fiscaal 2017

Dit praktisch boek biedt u een gestructureerd overzicht van de fiscale behandeling van vastgoed: implicaties van BTW, overdrachtsbelasting, IB, VPB en hun onderlinge samenhang. Boordevol praktische oplossingen en bespaartips.

ONZE NAAM

SPRYG komt uit het Zweeds en spreek je uit als 'spriek'. Het betekent actief en levendig, precies wat wij bij SPRYG Real Estate Academy zijn.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

WIL JE EEN SPRYGGER WORDEN?

SPRYG groeit door! We zijn op zoek naar een Conversiegerichte Copywriter, een Sales Manager en een Program Manager voor nieuwe studiedagen. Bekijk onze vacatures!

TIPS

Heeft u nog tips of verbeterpunten voor ons?
Fill out my online form.

PAST EVENTS

Benieuwd naar onze bijeenkomsten die net geweest zijn? Bekijk hier het complete overzicht.