Geef uw kennis en netwerk een nieuwe boost!

KOMENDE EVENTS & CURSUSSEN

ONZE TOP-3 VASTGOED STUDIEDAGEN:

Zorgvastgoed België 2018

home-ZVB18.png

Kom ook op 24 oktober naar Zorgvastgoed België 2018 - Stakeholders kijken naar toekomst Senior Housing. Ontschotting, persoonsgebonden budget (PGB), erkenningskalender, subsidiëring, financiering, assistieve technologie… Er speelt veel in de zorgsector! Welke invloed heeft dit op de zorg én zorgvastgoed? Bekijk congres

Omgevingsvergunning NL 2018

Omgevingsvergunning.png

Alle lichten staan op groen voor de inwerkingtreding van de Omgevingswet op 1 januari 2021. Tijdens deze studiedag op 30 oktober 2018 hoort u van de omgevingsexperts welke impact de Omgevingswet gaat maken en hoe u nu al kunt voorsorteren op de nieuwe beleidskaders. Benieuwd naar het programma? Bekijk studiedag

Rekenen Aan Gasloos Vastgoed

Basiscursus-Taxeren-Home.png

Per 1 juli 2018 is nieuwbouw verplicht gasloos. Voor veel stakeholders is het lastig om financieel grip daarop te krijgen. Topdocent Jeroen de Jong (BPD) laat u de impact van de extra kosten zien. En het gevolg op de waarde van een commercieel gebouw of woning. U krijgt het Rekenmodel Energietransitie mee naar huis! Bekijk cursus (ook incompany)

NIEUWS, ARTIKELEN EN IMPRESSIES

NIEUWSTE BOEKEN OVER VASTGOEDREKENEN

Eind april is onze vernieuwde boekenset 'Vastgoedrekenen' verschenen. Bestel nu deze nieuwe complete set met 35 euro korting! U ontvangt dan de nieuwste edities van de volgende boeken, die onmisbaar zijn voor elke vastgoedprofessional:


Bestel deze Rekenset gemakkelijk online in onze website!

BLIJF UP-TO-DATE!

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

OVER SPRYG

SPRYG komt uit het Zweeds en spreek je uit als 'spriek'. Het betekent actief en levendig, precies wat wij bij SPRYG Real Estate Academy zijn.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

SPRYG is ambitieus en groeit door! We zoeken naar nieuwe Spryggers: een Account Manager België, en een Program Manager. Geïnteresseerd of weet je iemand? Check onze vacatures en share!

Marcel Sanderse

DISCOVER NEW IDEAS!

SPRYG Real Estate Academy timmert hard aan de weg en dat merkt u! Wij lanceren bijna wekelijks nieuwe studiedagen. We zijn elke dag gericht bezig om de meest actuele en relevante vakgerichte vastgoedthema's voor u in pakkende studiedagen en netwerkevents te vatten. Gepresenteerd door de allerbeste praktijksprekers!

Geef vooral uw tips aan ons door, als u een relevant vastgoedthema voor ons weet. Graag tot SPRYG!

Marcel Sanderse, Director

Tips

BEKIJK ALLE EVENTS EN CURSUSSEN