Het event Logistiek Vastgoed België wordt al sinds 2012 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Tijdens dit goedbezochte event delen toonaangevende marktpartijen en overheden hun visie op de markt van logistiek vastgoed. U krijgt een helder overview van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de sector. Kortom, een prima netwerk voor uw opportuniteiten in de markt van industrial real estate.

Zaalfoto Provincie Antwerpen Vastgoed
Netwerkende vastgoedprofessionals

Wie ontmoet u?

Tijdens dit event ontmoet u ruim 80 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed, zoals verladers, managers logistiek en supply chain, beleggers, promotors, steden, architecten, financiers, aannemers, makelaars en adviseurs.

Editie 2018

Dinsdag 5 juni 2018 vond de 7e editie van Logistiek Vastgoed België plaats: hét jaarlijkse event met ruim 90 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed! Onder leiding van moderator Jo De Wolf (Montea) is er gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in logistiek vastgoed.

Editie 2017

Ruim 80 logistieke vastgoedprofessionals troffen elkaar 7 juni 2017 in Antwerpen om te kijken naar de actuele ontwikkelingen in industrial real estate. Onder leiding van moderator Bart Vanderhoydonck (Cushman & Wakefield) passeerden verschillende topics de revue. We kijken terug op een praktisch en boeiend event!

Editie 2016

Logistiek Vastgoed zit weer in een turbulente tijd bleek tijdens het seminarie Logistiek Vastgoed België. De vraag is groot, maar verandert ook razendsnel. Van maatwerk naar turn-key. En van het organiseren van efficiency naar automatisatie. Dat allemaal in een wereld waar de Brexit impact op Europa gaat krijgen. Conclusie van dagvoorzitter David Batens, Groep Heylen, was, dat er naast bedreigingen ook volop kansen zijn voor logistiek vastgoed.

ORGANISATIE

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.

Zoals steeds was het een fantastisch evenement

Veroniek de Mulder (ODTH First Class Logistics) is al vaker naar dit event geweest: "Zoals steeds was het een fantastisch evenement, ik ben net zoals de vorige jaren gekomen voor het netwerken, de interessante collega's die je hier kan ontmoeten."