LOGISTIEK &
VASTGOED
BELGIE 2023

, ANTWERPEN

Achtergrond

Achtergrond

Het event Logistiek & Vastgoed België wordt al sinds 2012 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Tijdens dit goedbezochte event delen toonaangevende marktpartijen en overheden hun visie op de markt van logistiek vastgoed. U krijgt een helder overview van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de sector. Kortom, een prima netwerk voor uw opportuniteiten in de markt van industrial real estate.

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met de meest belangrijke vragers en aanbieders van logistiek vastgoed, zoals verladers, managers logistiek en supply chain, beleggers, promotors, steden, architecten, financiers, aannemers, makelaars en adviseurs.

Logistiek & Vastgoed Belgie 2022

Logistiek & Vastgoed Belgie 2022

In 1 dag kregen de deelnemers op 23 juni 2022 een actueel overzicht van de logistieke trends, ontwikkelingen en vastgoedkansen. Wat is de impact van e-commerce, robotisering, EU taxonomie duurzaamheid, meerlaagse warehouses en COVID-19? Welke verhuisbewegingen zien we? Waar liggen nieuwe kansrijke locaties? Waar liggen uw kansen? Graag tot ziens op de volgende editie!

Logistiek & Vastgoed Belgie 2021

Logistiek & Vastgoed Belgie 2021

De gigantische verduurzamingsopgave heeft veel impact op de logistieke sector en logistiek vastgoed. Tijdens deze 10e editie keken we met moderator Jo De Wolf (Montea) en tal van topsprekers naar deze uitdaging. Zo hoorden we de aanpak en visies van diverse steden. Wat is hun mobiliteitsbeleid om de CO2-uitstoot te verminderen? In 1 namiddag werden de meest actuele ontwikkelingen en plannen gepresenteerd. Zoals de impact van het Stikstofarrest, het warehouse van de toekomst en ‘multimodale hubs’. Met interessante topgesprekken met toonaangevende stakeholders. Uiteraard zijn ook veel netwerkmomenten voorzien.

Logistiek & Vastgoed Belgie 2020

Logistiek & Vastgoed Belgie 2020

Op 22 september 2020 vond de 9e editie van Logistiek & Vastgoed plaats. Onder leiding van Jo De Wolf, CEO Montea, keken we deze namiddag naar het thema ‘Waar in Vlaanderen is nog ruimte voor logistiek vastgoed?’.

Logistiek & Vastgoed België 2019

Logistiek & Vastgoed België 2019

Ruim 100 logistieke- en vastgoedprofessionals waren 13 juni jl. aanwezig op de zeer geslaagde 8e editie Logistiek & Vastgoed België 2019. Onder leiding van Jo De Wolf (Montea) passeerden onder het thema ‘de impact van China’ inspirerende presentaties de revue. Van handel tot politiek, van de Zijderoute tot investeringen en van trends tot de positionering van Belgische Gateways.

Logistiek & Vastgoed België 2018

Logistiek & Vastgoed België 2018

Dinsdag 5 juni 2018 vond de 7e editie van Logistiek Vastgoed België plaats: hét jaarlijkse event met ruim 90 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed! Onder leiding van moderator Jo De Wolf (Montea) is er gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in logistiek vastgoed.

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld?

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld?

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld? Wij vroegen het Jo de Wolf, CEO van Montea. Een verhaal vol inspiratie met voldoende ‘food for thought’ voor de logistieke wereld.

Logistiek & Vastgoed België 2017

Logistiek & Vastgoed België 2017

Ruim 80 logistieke vastgoedprofessionals troffen elkaar 7 juni 2017 in Antwerpen om te kijken naar de actuele ontwikkelingen in industrial real estate. Onder leiding van moderator Bart Vanderhoydonck (Cushman & Wakefield) passeerden verschillende topics de revue. We kijken terug op een praktisch en boeiend event!

Logistiek & Vastgoed België 2016

Logistiek & Vastgoed België 2016

Logistiek Vastgoed zit weer in een turbulente tijd bleek tijdens het seminarie Logistiek Vastgoed België. De vraag is groot, maar verandert ook razendsnel. Van maatwerk naar turn-key. En van het organiseren van efficiency naar automatisatie. Dat allemaal in een wereld waar de Brexit impact op Europa gaat krijgen. Conclusie van dagvoorzitter David Batens, Groep Heylen, was, dat er naast bedreigingen ook volop kansen zijn voor logistiek vastgoed.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.

Komt u ook naar Logistiek & Vastgoed België 2023? In 1 dag krijgt u een actueel overzicht van de (internationale) logistieke trends, ontwikkelingen en vastgoedkansen. Wat is de impact van de energieproblematiek, CO2-uitstoot en de wereldwijde onrust? Hoe creëren we toekomstbestendig en duurzaam logistiek en vastgoed? Hoe integreren we ESG? En is er nog wel ruimte voor duurzaam logistiek vastgoed? Waar liggen uw kansen? Graag tot ziens!

Schrijf u in

Reactie van een deelnemer 2022 editie: “Het was een aangenaam, boeiend, gevarieerd programma en het niveau van alle lezers en lectures was super. “