LOGISTIEK &
VASTGOED
BELGIE 2023

, ANTWERPEN

Terug naar editie 2023

Editie 2019

Impressie

Ruim 100 logistieke- en vastgoedprofessionals waren 13 juni aanwezig op de zeer geslaagde 8e editie van Logistiek & Vastgoed België 2019.

Onder leiding van Jo De Wolf (Montea) passeerden onder het thema ‘de impact van China’ inspirerende presentaties de revue. Van handel tot politiek, van de Zijderoute tot investeringen en van trends tot de positionering van Belgische Gateways.

De aanwezige waren het er unaniem over eens, de 21e eeuw wordt de eeuw van China! Met dank aan de sprekers kijken we terug op een geslaagde en inspirerende dag die door de aanwezige is beoordeeld met een 9,4/10.

Graag tot de volgende editie in 2020!

Het thema van deze dag was de impact van China. Keynote speaker Annette Nijs opende met de zeer interessant presentatie ‘The China Factor’. Aansluitend passeerden onder leiding van Jo De Wolf (Montea) inspirerende presentaties de revue.

Sfeerimpressie

Download verslag Montea

Tijdens Logistiek & Vastgoed Belgie 2019 georganiseerd door SPRYG en Montea, namen diverse sprekers het woord over China. Dit verslag is een synthese van de belangrijkste inzichten die die dag werden gedeeld.

Over het programma

Het thema van deze dag was de impact van China. Keynote speaker Annette Nijs opende met de zeer interessant presentatie ‘The China Factor’. Aansluitend passeerden onder leiding van Jo De Wolf (Montea) inspirerende presentaties de revue. Van handel tot politiek, van de Zijderoute tot investeringen en van trends tot de positionering van Belgische Gateways.

Bekijk het gehele programma via onderstaande link.


Programma


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


"Ik heb niet specifiek een hoogtepunt van deze middag. Het geheel heeft mij eigenlijk aangesproken en een nieuwe kijk op de goederenstromen Europa-China en China-Europa. Dat was eigenlijk voor mij het ganse plaatje wat me heeft aangesproken."


"Ik heb heel erg genoten van het verhaal van die bankman van BNP Parisbas. Omdat hij heel erg de macro-ontwikkelingen liet zien, ook voor de komende 20 tot 30 jaar. Dat is ook een focus die belangrijk is om er bij te hebben."


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox