LOGISTIEK &
VASTGOED
BELGIE 2023

, ANTWERPEN

Terug naar editie 2023

Editie 2017

Impressie

Ruim 80 logistieke vastgoedprofessionals troffen elkaar 7 juni 2017 in Antwerpen om te kijken naar de actuele ontwikkelingen in industrial real estate.

Onder leiding van moderator Bart Vanderhoydonck (Cushman & Wakefield) passeerden verschillende topics de revue.

We kijken terug op een praktisch en boeiend event en zien u graag op de 7e editie!

Ingrid Baggerman

Onder leiding van moderator Bart Vanderhoydonck (Cushman & Wakefield) passeerden verschillende topics de revue.

Sfeerimpressie

DE ‘CAMIONETTISERING’ IN ONZE MAATSCHAPPIJ

Door Edith Vervliet op Madeinantwerpen.be – Prof. Dr. Alex Van Breedam, ceo van Tri-vizor in Niel en docent aan de Antwerp Management School en de KULeuven, was een van de gastsprekers tijdens ‘Logistiek Vastgoed in België 2017’. De conferentie, georganiseerd door Spryg Academy, vond plaats op 7 juni in Antwerpen. Alex Van Breedam gaf zijn ongezouten mening over een aantal trends in logistiek die op ons afkomen.

“Er is geen enkele indicatie dat er morgen minder files zullen zijn. Visueel worden ze alleen maar langer. In 1996 haalde een vrachtwagen nog een gemiddelde snelheid van 65 km/u. Nu is dat nog maar 52 km/u. 1 op 4 vrachtwagens rijdt leeg en gemiddeld zijn vrachtwagens slechts voor 57% gevuld”, stelt Van Breedam.

Lees artikel 


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Zeer interessant en ik heb heel vlijtig genoteerd. Het programma was heel verscheiden. Ik was blij dat er een stuk vanuit de haven zelf kwam. Ik moet zeggen; ik denk veel te weten van een haven, maar ik toch ook heel veel bijgeleerd!


De uitleg over de site in Genk vond ik zeer interessant! Het was interessant om de cijfers van heel dat project onder ogen te kunnen zien.


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox