ZORG
VASTGOED
BELGIE 2021


Achtergrond

Het event Zorgvastgoed België wordt sinds 2013 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Tijdens dit goedbezochte event delen toonaangevende marktpartijen en overheden hun visie op zorgvastgoed en delen hun strategische marktinformatie over de actuele trends en ontwikkelingen. Kortom, een prima netwerk voor uw opportuniteiten in de zorgvastgoedmarkt.

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met ruim 100 publieke en private beslissers uit het vastgoed en de zorg, zoals zorginstellingen, investeerders, ontwikkelaars, financiers, gemeentelijke en provinciale projectmanagers, beheerders, aannemers, makelaars, architecten en adviseurs.

Zorgvastgoed Belgie 2020

Zorgvastgoed Belgie 2020

De zorgsector staat voor een grote opgave, met volop uitdagingen en vragen voor de toekomst. Wat is de impact van COVID-19 op onze zorg en zorggebouwen? Wat kunnen we verwachten voor de toekomst? Dat hoorde u op de 8e editie tijdens de online uitvoering van dit zorgvastgoed-event.

Zorgvastgoed België 2019

Zorgvastgoed België 2019

Ruim 100 zorgvastgoed- professionals kwamen 23 oktober naar de 7e editie van het jaarlijkse event Zorgvastgoed België. Bekijk een uitgebreide impressie!

Zorgvastgoed België 2018

Zorgvastgoed België 2018

Deze 6e editie van het jaarlijkse event Zorgvastgoed België trok ruim 140 zorgverleners en zorgvastgoedbeslissers. Hier kunt u de impressie daarvan bekijken.

Zorgvastgoed België 2017

Zorgvastgoed België 2017

Donderdag 14 september 2017 is er tijdens de 5e editie Zorgvastgoed België onder leiding van journalist Guy Tegenbos gekeken naar de meest relevante vragen en topics. Hoe gaat het met de financiering? Is er toekomst voor WZC’s of volgen we het Nederlandse scenario met scheiding van wonen/zorg? Hoe gaat het met assistentie- woningen? En hebben levensloopbestendige woon- en zorgprojecten de toekomst?

Zorgvastgoed Belgie 2016

Zorgvastgoed Belgie 2016

Tekst: Kevin Moens | Architectura.be

Het was verzamelen geblazen op donderdag 16 juni in ALM in Antwerpen voor de jaarlijkse hoogmis van het zorgvastgoed. SPRYG real estate academy schotelde voor de vierde editie van ZorgVastgoed België een programma voor met een variëteit aan boeiende sprekers uit de sector. Goed honderd aanwezigen kregen vanuit verschillende marktsegmenten te horen hoe toekomst van de sector uitgestippeld kan, of beter, moet worden.

 

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.

Impressie

Topsprekers 2020:

 • Secretaris-generaal Karine Moykens, Vlaamse Regering
 • Charles-Antoine Van Aelst, Aedifica
 • Patrick Lootens, POLO Architects
 • Wim Boon, KBC Bank
 • Sébastien Berden, Healthcare Cofinimmo
 • Prof. Anja Declerq, KU Leuven
 • Dominiek Beelen, Senior Living Group
 • Johan De Muynck, Zorgbedrijf Antwerpen
 • Geert Uytterschaut, Orpea Northern Europe en VLOZO
 • Valérie Jonkers, Care Property Invest
 • Vlaams Minister Wouter Beke, Vlaamse Regering
Schrijf nu in