Impressie 2017

IMPRESSIE

In een vergrijzend Vlaanderen moeten we in het landschap van wonen en zorg op zoek naar innovatieve oplossingen en sterke alternatieven. Een gevarieerd aanbod van wonen is meer dan ooit nodig. Ook het cure-vastgoed kent volop uitdagingen.

Donderdag 14 september 2017 is er tijdens de 5e editie Zorgvastgoed België onder leiding van journalist Guy Tegenbos gekeken naar de meest relevante vragen en topics. Hoe gaat het met de financiering? Is er toekomst voor WZC’s of volgen we het Nederlandse scenario met scheiding van wonen/zorg? Hoe gaat het met assistentie-woningen? En hebben levensloopbestendige woon- en zorgprojecten de toekomst?

PROGRAMMA

Er waren veel inspirerende programma onderdelen tijdens deze editie. Dirk Dewolf, administrateur-generaal Agentschap Zorg & Gezondheid heeft het event geopend met een blik op de toekomst van vastgoed voor ouderen. Vervolgens hebben we gekeken naar de toekomst en financiering van assistentiewoningen en hebben interessante cases de revue gepasseerd. Met het interactieve debat toekomst Zorg en Wonen is deze 5e editie afgesloten.

BEKIJK FOTO'S

Reacties van enkele deelnemers:
"Een erg inspirerende dag met een interessant programma. Vooral het debat was erg boeiend." en: "Nauwelijks te verbeteren!"

Beoordelingen

#We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 90 aanwezige zorg-professionals is beoordeeld met een 8,4/10!

DE TERUGBLIK VAN..

Guy Tegenbos was moderator op Zorgvastgoed 2017. Hij vertelt u graag over wat hij de highlights vond; en wat zijn beleving was van dit evenement.


AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

Hoofdsponsor