BRUSSELS
REAL ESTATE
2023

, Brussels

Achtergrond

Tijdens dit goedbezochte event delen overheden en toonaangevende vastgoedpartijen hun visie op het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. U krijgt een actueel en helder overview van de marktkansen en uitdagingen. Brussels Real Estate wordt al sinds 2006 georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy en is uitgegroeid tot een bekend fenomeen onder de Brusselse vastgoedprofessionals. Kortom, een prima netwerk voor uw opportuniteiten in deze hoofdstedelijke vastgoedmarkt.

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event ontmoet u ruim 120 publieke en private vastgoedbeslissers, waaronder bestuurders en beleidsmedewerkers van Provincie en gemeenten, vastgoedbeleggers, institutionele beleggers, projectontwikkelaars, eigenaars en beheerders, financiers, architecten, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Brussels Real Estate 2022

Brussels Real Estate 2022

Op dinsdag 24 mei waren de deelnemers van harte welkom op de 16e editie van Brussels Real Estate, hét drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag kregen we een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Komt u ook weer naar de volgende editie?

Brussels Real Estate 2021

Brussels Real Estate 2021

Donderdag 21 oktober was u van harte welkom op de 15e editie van Brussels Real Estate, het drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag kreeg u een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Bestuurders presenteerden hun visie op het hertekenen van onze stedelijke ruimte. De focus lag meer dan ooit op het creëren van een klimaatrobuuste ruimte. Monofunctionele wijken worden getransformeerd tot levendige stadsdelen met multifunctionele gebouwen, omringd door groen. Hoe passen toekomstige stadsprojecten hierin? En wat is de impact van COVID-19 op toekomstig beleid? Dat bespraken we op deze dag.

Brussels Real Estate 2020

Brussels Real Estate 2020

We kijken terug op een zeer geslaagde 14e editie van Brussels Real Estate op 30 januari. Na een opening door Staatssecretaris Pascal Smet keken toonaangevende marktpartijen naar de opportuniteiten binnen onze bestaande en onderbenutte ruimte: gebiedsontwikkeling Wet, Brussel-Zuid, Key West en Lebeau. NMBS had een primeur bewaard en kondigde de samenwerking voor het Weststation aan!

Brussels Real Estate 2019

Brussels Real Estate 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagde 13e editie van Brussels Real Estate. Na de opening door Minister Pascal Smet hebben we met als thema ‘De Stad van Morgen’ naar de Brusselse marktontwikkelingen gekeken waarbij diverse ambitieuze en toonaangevende projecten zijn gepresenteerd.

Brussels Real Estate 2018

Brussels Real Estate 2018

Ruim 100 vastgoedprofessionals kwamen 1 februari bijeen in BEL voor de 12e editie Brussels Real Estate. Na de opening van Minister President Rudi Vervoort is onder kundige leiding van moderator Serge Fautré (AG Real Estate) gekeken naar Brusselse vastgoedontwikkelingen.

Brussels Real Estate 2017

Brussels Real Estate 2017

Donderdag 2 februari vond Brussels Real Estate 2017 plaats.
Ook deze 11e editie presenteerden overheden en belangrijke betrokken organisaties hun visie op de marktontwikkelingen en actuele projecten. Wij kijken terug op een goedbezochte en boeiende namiddag.

Brussels Real Estate 2016

Brussels Real Estate 2016

Ruim 100 real estate professionals kwamen donderdag 28 januari 2016 naar BOZAR voor hét jaarlijkse event over de actuele vastgoedontwikkelingen in het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.

Brussels Real Estate

Topsprekers 2022:

 • Pascal Smet, Staatssecretaris en Brussels Minister Stedenbouw
 • Antoine de Borman, perspective.brussels
 • Frédéric Lhoir, Atenor
 • Olivier Lambrecht, Matexi
 • Adel Yahia, Immobel Belgium
 • Patrick Lootens, Polo Architects
 • Yeliz Bicici, Cofinimmo
 • Kim Creten, KBC Real Estate
 • Pieter Vanhout, Ciril
 • Kasper Deforche, JLL
 • Uw moderator: Valerie Vermandel, Whitewood
Inschrijven