BRUSSELS
REAL ESTATE
2023

, Brussels

Terug naar editie 2023

Editie 2018

Impressie

Ruim 100 vastgoedprofessionals kwamen 1 februari bijeen in BEL voor de 12e editie Brussels Real Estate. Na de opening van Minister President Rudi Vervoort is onder kundige leiding van moderator Serge Fautré (AG Real Estate) gekeken naar Brusselse vastgoedontwikkelingen.

Het was een interessante middag met een overview van de ruimtelijke en economische ontwikkelingen in het Brussels Hoofdstedelijke Gewest. Zo zijn ambitieuze projecten als Brussels Airport, Usquare en Mall of Europe gepresenteerd. Daarnaast was er aandacht voor innovatieve ontwikkelingen. Met Smart Governance, Wise Real Estate en staatssecretaris Bianca Debaets over Smart City Brussels. Na de wrap-up is de middag afgesloten met een gezellige netwerkdrink.

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 7,5/10!

 

Sfeerimpressie

PROGRAMMA

Brussel heeft volop plannen, gebiedsontwikkelingen en innovatieve projecten. Tijdens de 12e editie kwamen strategieën, visies, keuzes voor de toekomst en de Brusselse vastgoedkansen en bod. Ambitieuze en innovatieve projecten passeerden de revue. Daarnaast is er aandacht besteed aan Smart City Brussels.

DE TERUGBLIK VAN..

Serge Fautré was moderator op Brussels Real Estate 2018. Hij vertelt u graag over wat hij de highlights vond en wat zijn beleving was van dit evenement.

 


Programma


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:

Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox