BRUSSELS
REAL ESTATE
2023

, Brussels

Terug naar editie 2023

Editie 2019

Impressie

Donderdag 31 januari 2019 vondt de 13e editie Brussels Real Estate plaats.

Na de opening door Minister Pascal Smet zijn onder leiding van moderator Yeliz Bicici (Cofinimmo) de ruim 100 aanwezige Brusselse vastgoedprofessionals meegenomen in de actuele Brusselse vastgoedontwikkelingen met als thema ‘De Stad van Morgen’.

Met aandacht voor de Mobility Shift en de impact op vastgoed zijn we onder meer met staatssecretaris Bianca Debaets in gesprek gegaan. Uiteraard zijn deze middag ook ambitieuze projecten gepresenteerd door Brusselse stakeholders.

Wij kijken terug op een mooie editie en ontmoeten u graag weer in 2020!

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 7,6/10!

PROGRAMMA

Deze 13e editie is er gekeken naar de impact op vastgoed van de mobility shift. Met de opening door Minister Pascal Smet gevolgd door presentaties over mobiliteit & leefbare stad en de bijdrage die vastgoed kan leveren aan de energietransitie. Na het marktoverview over de Brusselse kantorenmarkt zijn de ambitieuze projecten Josaphat, Place de Brouckère en Canal Wharf gepresenteerd.


Programma


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Ik vond het eigenlijk heel interessant. Het is voor mij eigenlijk heel belangrijk om te zien wat er in de markt gebeurt, buiten mijn specifieke markt die nogal airport georiënteerd is. Het is heel belangrijk, dat is een micromarkt, waardoor we ook naar buiten moeten kijken. Daardoor heb ik de gelegenheid genomen om naar hier te komen en eens naar buiten te kunnen kijken. Wat ik nu automatisch elke dag ga doen.


De girlpower-middag zou ik het noemen. Ik denk dat zij als geen ander de vinger aan de pols kunnen houden van wat er zich afspeelt in de vastgoedwereld. En alle thema’s die vooral in het eerste deel aan bod gekomen zijn: zijn mobiliteit, en het rectificatie van vervoer dat soort zaken. Alles zat in het programma dus ik zal volgend jaar terugkomen.


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox