BRUSSELS
REAL ESTATE
2024

,

Terug naar editie 2024

Editie 2019

Impressie

Donderdag 31 januari 2019 vondt de 13e editie Brussels Real Estate plaats.

Na de opening door Minister Pascal Smet zijn onder leiding van moderator Yeliz Bicici (Cofinimmo) de ruim 100 aanwezige Brusselse vastgoedprofessionals meegenomen in de actuele Brusselse vastgoedontwikkelingen met als thema ‘De Stad van Morgen’.

Met aandacht voor de Mobility Shift en de impact op vastgoed zijn we onder meer met staatssecretaris Bianca Debaets in gesprek gegaan. Uiteraard zijn deze middag ook ambitieuze projecten gepresenteerd door Brusselse stakeholders.

Wij kijken terug op een mooie editie en ontmoeten u graag weer in 2020!

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 7,6/10!

PROGRAMMA

Deze 13e editie is er gekeken naar de impact op vastgoed van de mobility shift. Met de opening door Minister Pascal Smet gevolgd door presentaties over mobiliteit & leefbare stad en de bijdrage die vastgoed kan leveren aan de energietransitie. Na het marktoverview over de Brusselse kantorenmarkt zijn de ambitieuze projecten Josaphat, Place de Brouckère en Canal Wharf gepresenteerd.


Programma

Inschrijven


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Voor ons team specifiek hebben we een aantal interessante contacten opgedaan. We merken dat dat tijdens events over het algemeen wel zo is. De immo wereld, zeker in Brussel, is relatief klein en je merkt dan toch wel dat er op events interessante mensen rondlopen die je al dan niet via via kent of rechtstreeks kent, die dan leiden tot al dan niet concrete zaken.


De dag was zeer inspirerend, zeer boeiend. Ik vond dat er een mooie mix was tussen zowel de private sector als de publieke sector. Ook een mooie mix tussen residentiele ontwikkelingen en kantoorontwikkelingen.


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox