Impressie

VIDEO TERUGBLIK 2020

IMPRESSIE

We kijken terug op een zeer geslaagde 14e editie van Brussels Real Estate op 30 januari.

De opening werd verzorgd door Staatssecretaris Pascal Smet, waarbij hij ons meenam in de koppeling van Stedenbouw & Klimaat bij toekomstig ruimtelijk beleid. We herbekeken aansluitend de opportuniteiten binnen onze bestaande en onderbenutte ruimte: gebiedsontwikkeling Wet, Brussel-Zuid, Key West en Lebeau. NMBS had een primeur bewaard en kondigde de samenwerking voor het Weststation aan!

Met zoveel ontwikkelingen kijken ook wij met veel plezier vooruit! We ontmoeten u graag weer op de volgende editie op 28 januari 2021!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Program Manager

PROGRAMMA

Beleidsdomeinen Klimaat & Stedenbouw kunnen niet langer los van elkaar worden gezien. Staatssecretaris Pascal Smet gaf daarmee een ambitieus vertrekpunt voor het seminarie. We kregen cijfermatige inzichten van JLL en Arcadis bood inspiratie met internationale cases.

De complete ruimte binnen strategische stadsprojecten Wet en Weststation wordt heringericht en dat biedt kansen, zo stelt perspective.brussels. Er werd door NMBS naast Brussel-Zuid nog een nieuwe kans voor private samenwerking aangehaald in Bosvoorde. BPI presenteerde stadsproject Key West. De dag werd afgesloten met een ‘inspirational class’ van Londense architect Maccreanor&Lavington.

Beoordelingen

#

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 7,6/10!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.