Bouwshift
Impact & Kansen
2022

, ANTWERPEN

In 1 dag:

 • Actuele Keynotes Overheid: financiering & verdichting Bouwshift
 • VLM over herverkaveling in RUP: financiële regeling & verdichting
 • Verstedelijking & verdichting
 • Praktijkcase: kwaliteitsvolle verdichting
 • Aanpak Stad Gent: alternatieve financieringsvormen bouwshift

In 1 dag volledig bijgepraat!

In 1 dag volledig bijgepraat!

Deze studiedag wordt al sinds 2017 door SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. U krijgt een actuele update van de plannen voor het nieuwe Beleidsplan Ruimte Vlaanderen (BRV).

Topexperten overlopen alle relevante aspecten met u, zoals juridische decreten en beleidskaders, ruimtelijke ordening, planning en beleid, milieu, architectuur en mobiliteit. Kortom, u wordt in 1 dag op topniveau volledig bijgepraat over alle ontwikkelingen rondom dit nieuwe beleidsplan.

Bestemd voor:

Deze studiedag is bestemd voor ruimtelijk beleids- en omgevingsambtenaren, ruimtelijk planners, milieucoördinatoren, promotoren, investeerders, architecten, aannemers, juristen, mobiliteitsadviseurs, energiedeskundigen en consultants.

Bouwshift Impact & Kansen 2021

Bouwshift Impact & Kansen 2021

De federale regering heeft duidelijke klimaatdoelen gesteld. Daarmee krijgt de Bouwshift een flinke impuls. Wat zijn de gevolgen? Waar liggen uw opportuniteiten? Dat hoorde u tijdens de 4e editie van deze studiedag. In 1 dag gaven de Vlaamse Overheid en andere experten u een update van het Beleidsplan Ruimte Vlaanderen (BRV) en de Bouwshift. U hoorde de praktijkaanpak rond woonuitbreidingsgebieden (WUG), de financiering, fiscale regelingen en de koppeling van mobiliteit, ruimte en klimaat. Graag tot ziens op de volgende editie!

Bouwshift Impact & Kansen 2020

Bouwshift Impact & Kansen 2020

Donderdag 15 oktober vond de 3e editie van de studiedag Bouwshift Impact & Kansen plaats. In 1 dag keken we naar de de actuele stand van zaken rond het nieuwe Instrumentendecreet Omgevingsbeleid. Daarbij werd de link gelegd tussen mobiliteit en ruimte en het effect bij het samenbrengen van duurzaamheid en bereikbaarheid op Beleidsplan Ruimte Vlaanderen (BRV).

Bouwshift Impact & Kansen 2018

Bouwshift Impact & Kansen 2018

Tijdens deze 2e editie hebben alle deelnemers een actueel overzicht gekregen van de meest relevante ontwikkelingen rondom het Beleidsplan Ruimte Vlaanderen (BRV).

Bouwshift Impact & Kansen 2017

Bouwshift Impact & Kansen 2017

Donderdag 28 september 2017 vond de eerste editie van de studiedag Betonstop Vlaanderen 2017 plaats. Daar werd gekeken naar de meest relevante vragen en topics inzake het Witboek Beleidsplan Ruimte Vlaanderen dat in 2018 van kracht wordt. Dat zal een stempel drukken op zowel het wonen als werken in Vlaanderen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.

Kom ook naar Bouwshift Impact & Kansen 2022!

Met topexperten

 • Johan Braet, kabinet minister Zuhal Demir
 • Hilde Van Leirsberghe, Vlaamse Landmaatschappij (VLM)
 • Alexander Maekelberg, Antea Group Belgium
 • Philippe Van Wesenbeeck, Stad Gent
 • Erik Grietens, Bond Beter Leefmilieu (BBL)
 • Uw moderator: Mieke Paelinck, HOGENT
Schrijf nu in