Dit event wordt sinds 2019 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Op dit goedbezochte event presenteren de gemeenten en provincie, alsmede ontwikkelaars en investeerders hun visie op en plannen voor de Stationsgebied vastgoedmarkt. U krijgt een actueel overview van de opportuniteiten en uitdagingen.

Zaalfoto Provincie Antwerpen Vastgoed

Wie ontmoet u?

Dit event is bestemd voor iedereen betrokken bij (her)ontwikkeling van stationsomgevingen: overheden, projectontwikkelaars, investeerders, financiers, architecten, stedenbouwkundigen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Impressie editie 2019

Op 20 juni deelde NMBS hun nieuwe visie en willen gronden mee inzetten om een modal shift & kernverdichting te realiseren. Met inspiratie van nationale én internationale voorbeeldprojecten, werd er tijdens de netwerkmomenten volop bijgepraat en nagepraat over de gezamenlijke uitdagingen en plannen

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

ORGANISATIE

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.