Impressie

IMPRESSIE

Toonaangevende experten deelden deze namiddag hun visie op huidige problematiek & unieke kansen voor wonen, werken en winkelen rond multimodale knooppunten.

NMBS deelde hun nieuwe visie en willen gronden mee inzetten om een modal shift & kernverdichting te realiseren. Met inspiratie van nationale én internationale voorbeeldprojecten, werd er tijdens de netwerkmomenten volop bijgepraat en nagepraat over de gezamenlijke uitdagingen en plannen.

We praten op 28 oktober 2020 graag met u verder over dit thema!

PROGRAMMA

NMBS gaf concrete voorbeelden van gronden rond stations geschikt voor herontwikkeling. Bij ontwikkeling is de koppeling van Ruimte & Mobiliteit van belang, luidt de conclusie van Departement Omgeving. Regionet Leuven werd gepresenteerd als voorbeeld van een stadsregionale benadering.

Arcadis toonde een internationale benchmark en Rebel Group evalueerde de lessons learned van 20 Vlaamse stations. De steden deelden ervaringen met PPS voor de Ragehnosite in Mechelen en Gent Dampoort. LIFE belichtte het ontwikkelingsproces in het HS Kwartier in Den Haag.

Onze dank aan de Universiteit van Antwerpen voor het moderatorschap.

BEKIJK FOTO'S

Beoordelingen

#We kijken terug op een zeer interessante namiddag die door de ruim 120 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met een 7,6!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.