OOST
VLAANDEREN
VASTGOED 2023


Achtergrond

Oost-Vlaanderen Vastgoed is hét jaarevent voor Oost-Vlaamse vastgoedbeslissers. Dit vastgoedseminarie wordt al sinds 2008 door SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. In 1 namiddag delen toonaangevende publieke en private partijen hun plannen, projecten en ambities, alsmede de opportuniteiten in de regio.

Met wie kunt u netwerken?

Op dit event kunt u netwerken ruim 120 publieke en private vastgoedbeslissers, waaronder bestuurders en beleidsmedewerkers van de provincie, steden en gemeenten, investeerders, eigenaars, promotoren, beheerders, financiers, architecten, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2022

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2022

Op woensdag 30 november 2022 vond het drukbezochte netwerkevent Oost-Vlaanderen Vastgoed plaats. Met alle aanwezige deelnemers en topsprekers van o.a. de provincie, Stad Aalst, Stad Gent en Stad Dendermonde bespraken we de belangrijkste vastgoedontwikkelingen en opgaves zoals woningbouw, duurzaamheid en vergroenen. Het was een zeer interessante namiddag. Komt u ook netwerken met dé Oost-Vlaamse vastgoedbeslissers op de volgende editie op woensdag 29 november 2023? Graag tot ziens!

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2021

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2021

Op donderdag 18 november 2021 was u van harte welkom bij dit drukbezochte jaarevent voor Oost-Vlaamse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag gingen vooraanstaande schepenen en CEO’s met u in gesprek over alle plannen, projecten en ambities in deze groeiregio.

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020

Wij kijken met veel plezier terug op het drukbezochte seminarie Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020. Op 8 september gaven publieke en private partijen een actueel marktoverzicht van alle plannen, projecten en ambities. Daarbij bekeken we ook de impact van de COVID19-crisis op de regionale vastgoedmarkt.

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2019

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2019

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde editie van Oost-Vlaanderen Vastgoed, waar we een sterke opkomst van zowel private als publieke partijen mochten noteren. We kregen cijfermatige inzichten; uitgangspunten van toekomstige projecten en de nieuwe accenten in het ontwikkelingsbeleid van steden werden toegelicht.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.

Kom ook naar Oost-Vlaanderen Vastgoed 2023

Oost-Vlaanderen Vastgoed is hét drukbezochte jaarevent voor Oost-Vlaamse vastgoedbeslissers. In 1 namiddag delen de provincie, steden en toonaangevende marktpartijen hun beleid, vastgoedplannen, projecten en ambities. Ontdek uw vastgoedopportuniteiten in deze actieve regio.

 

Inschrijven