OOST
VLAANDEREN
VASTGOED 2023

, GENT

Terug naar editie 2023

Editie 2019

Impressie

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde editie van Oost-Vlaanderen Vastgoed, waar we een sterke opkomst van zowel private als publieke partijen mochten noteren. We kregen cijfermatige inzichten; uitgangspunten van toekomstige projecten en de nieuwe accenten in het ontwikkelingsbeleid van steden werden toegelicht.

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de ruim 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 7!

Sfeerimpressie

Over het programma

Provincie en steden gingen met elkaar in gesprek over de gezamenlijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ordening. Er werd afgesloten met de projecten waar naar uitgekeken wordt. Met zoveel plannen kijken ook wij met veel plezier vooruit, naar de volgende editie. We ontmoeten u graag weer op 24 maart 2020!

Gebaseerd op data gaven Stadim en Ceusters ons inzicht in de Oost-Vlaamse woning- en kantorenmarkt en we werden geïnspireerd door Alides & Revive met de visie achter projecten Forum, LUX, Saffrou en Rute.

Na de break deed Stad Aalst een oproep aan ontwikkelaars voor het stadsvernieuwingsproject rond de Dender. Ook de vraagstukken van kleinere steden werden behandeld door Interwaas. Sogent sprak over de belangrijkste krachtlijnen van het nieuwe bestuursakkoord.

De dag werd afgesloten met een panelgesprek over de beleidscontext van provincie en steden.


Programma

Inschrijven


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Een 'must' voor mensen -nieuw en ervaren- in de sector die mensen willen ontmoeten vanuit het beleid en de gevestigde waarden bij projectontwikkelaars.


Zeer geslaagd, volledig binnen de scope van mijn job .


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox