Impressie

VIDEO IMPRESSIE 2019

IMPRESSIE

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde editie van Oost-Vlaanderen Vastgoed, waar we een sterke opkomst van zowel private als publieke partijen mochten noteren.

We kregen cijfermatige inzichten; uitgangspunten van toekomstige projecten en de nieuwe accenten in het ontwikkelingsbeleid van steden werden toegelicht.

Provincie en steden gingen vervolgens met elkaar in gesprek over de gezamenlijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ordening. Er werd afgesloten met de projecten waar naar uitgekeken wordt. Met zoveel plannen kijken ook wij met veel plezier vooruit, naar de volgende editie. We ontmoeten u graag weer op 24 maart 2020!

PROGRAMMA

Gebaseerd op data gaven Stadim en Ceusters ons inzicht in de Oost-Vlaamse woning- en kantorenmarkt en we werden geïnspireerd door Alides & Revive met de visie achter projecten Forum, LUX, Saffrou en Rute.

Na de break deed Stad Aalst een oproep aan ontwikkelaars voor het stadsvernieuwingsproject rond de Dender. Ook de vraagstukken van kleinere steden werden behandeld door Interwaas. Sogent sprak over de belangrijkste krachtlijnen van het nieuwe bestuursakkoord.

De dag werd afgesloten met een panelgesprek over de beleidscontext van provincie en steden.

BEKIJK FOTO'S

Beoordelingen

#

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de ruim 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 7!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.