OOST
VLAANDEREN
VASTGOED 2023


Terug naar editie 2023

Editie 2020

Impressie

Wij kijken met veel plezier terug op het drukbezochte seminarie Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020. We besteedden speciale aandacht aan herontwikkeling van onderbenutte gronden en gebouwen.
Dit ligt volledig in lijn met de ambities binnen beleidsdomeinen Ruimte, Mobiliteit en Klimaat. Bouwpromotoren toonden diverse interessante voorbeeldprojecten in de regio.

Schrijf nu in voor 2021

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 8/10! Graag tot ziens op de volgende editie! Een reactie van een deelnemer: “Het was de eerste keer dat ik in professioneel milieu naar een netwerkbijeenkomst kwam sinds corona. Ik vond het knap opgelost. Ik denk dat dat gezegd mag worden. Dat is goed gedaan.”

Sfeerimpressie

Over het programma

De introductie rond de thematiek en de begeleiding van het seminarie werd verzorgd door Alides. We kregen cijfermatig inzicht in de residentiële koop- en huurmarkt van ERA Belgium, waarbij duidelijk de impact van covid-19 zichtbaar was.

Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Oudenaarde en Stad Gent gingen aansluitend met elkaar in gesprek over het belang van transversaal beleid op domeinen Ruimte, Mobiliteit en Klimaat. Er werd gesproken over belangrijke vraagstukken rond kernverdichting, basisbereikbaarheid en ambitieuze klimaatdoelstellingen.

Dit gesprek vormde de inleiding voor praktijkvoorbeelden vanuit Stad Deinze, Matexi en Revive en Banimmo waarbij “meer wordt gedaan met bestaande ruimte” en “nieuwe ruimte wordt gecreëerd in goed ontsloten gebieden”.


Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:15


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


"Ik vond het een zeer interessante dag. Chapeau voor de organisatie in deze moeilijke tijden. Er zijn toch zeer mooie projecten voorgesteld, die we nog niet wisten. Dus dat is knap. "


"Het was de eerste keer dat ik in professioneel milieu naar een netwerkbijeenkomst kwam sinds corona. Ik vond het knap opgelost. Ik denk dat dat gezegd mag worden. Dat is goed gedaan. Iedereen leek heel erg happy om terug normaal te kunnen doen. Zij het met een kapje op. Ik denk dat de nood naar fysiek contact, weliswaar op afstand, maar gewoon menselijk contact, dat die drang zo sterk is bij iedereen. Dat is wat mij vandaag het meest opvalt en bijblijft. En tegelijkertijd is dat ook het bewijs dat people business van alle tijden is en ook van alle tijden zal zijn."


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox