Provincie Antwerpen Vastgoed 2019

In 1 namiddag een actueel overzicht van kansrijke stationslocaties

Met wie kunt u netwerken?

Op dit event kunt u netwerken met iedereen die betrokken is bij de herontwikkeling van stationsomgevingen: NMBS, overheden, projectontwikkelaars, investeerders, financiers, architecten, stedenbouwkundigen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Beoordelingen

#We kijken terug op een zeer interessante namiddag die door de ruim 120 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met een 7,6!

Wendy-Kristy  Hoogerbrugge

(Her)ontwikkeling van Stationsomgevingen

Toonaangevende experten deelden deze namiddag hun visie op huidige problematiek & unieke kansen voor wonen, werken en winkelen rond multimodale knooppunten.

NMBS deelde hun nieuwe visie en willen gronden mee inzetten om een modal shift & kernverdichting te realiseren. Met inspiratie van nationale én internationale voorbeeldprojecten, werd er tijdens de netwerkmomenten volop bijgepraat en nagepraat over de gezamenlijke uitdagingen en plannen.

We praten graag op 18 juni 2020 met u verder over dit thema!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Organisator

Inschrijven Editie 2020

Reacties van deelnemers

"Het was voor ons interessant om vandaag hier te zijn, om de laatste know-how en alle inzichten die er momenteel heersen mee te krijgen." (editie 2019)

Impressie editie 2019

Op 20 juni deelde NMBS hun nieuwe visie en willen gronden mee inzetten om een modal shift & kernverdichting te realiseren. Met inspiratie van nationale én internationale voorbeeldprojecten, werd er tijdens de netwerkmomenten volop bijgepraat en nagepraat over de gezamenlijke uitdagingen en plannen

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

MEDIAPARTNERS

ORGANISATIE

Wendy-Kristy  Hoogerbrugge
Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Program Manager
Eline Hartgers
Eline Hartgers
Project Coordinator