De Winkellocatiemarkt is een welbekend en goedbezocht, jaarlijks event voor vragers en aanbieders in de winkelvastgoedmarkt. In 2003 vond de allereerste editie plaats in Maasmechelen, als initiatief van Marcel Sanderse (SPRYG Real Estate Academy) in samenwerking met Retail Forum Belgium (RFB).Vanaf die tijd is de WinkellocatieMarkt uitgegroeid tot een bekend fenomeen. Onder leiding van Ingrid Baggerman is dit event doorontwikkeld tot een onafhankelijk platform waar retailers centraal staan.

Impressie editie 2020

We kijken terug op een zeer geslaagde 14e editie, met heel veel interactie tussen vragers en aanbieders van winkelvastgoed. Dé vooraanstaande beleggers en schepenen Economie spraken enerzijds over hun strategieën. Anderzijds deelden retailers hun ambitieuze expansieplannen en nieuwe winkelconcepten.

Terugblik editie 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagde 13e editie van Winkellocatiemarkt België. We kregen cijfermatige inzichten, de beleidscontext van steden en provincies, retailontwikkelingen en expansiestrategieën gepresenteerd, allemaal kaderend binnen een sterk veranderend retaillandschap.

Terugblik editie 2018

De 12e editie Winkellocatiemarkt België vond plaats in een van de meest bezochte plaatsen in België door toeristen uit zowel binnen- als buitenland. Brugge, dé toeristenstad met het meest uitgebreide shopping aanbod.

Impressie editie 2017

Donderdag 23 februari 2017 kwamen ruim 80 winkelvastgoedprofessionals in Antwerpen bij elkaar voor de 11e editie waar met steden en marktpartijen weer naar de toekomst is gekeken. Zo is er ingegaan op de impact van het IHB en hebben HEMA, Sissy Boy en KIABI hun concept -en expansieplannen gepresenteerd.

Impressie editie 2016

Donderdag 25 februari vond de 10e editie Winkellocatiemarkt België plaats. Onder kundige leiding van moderator Filip de Bois (Redevco Belgium) is er met vooraanstaande marktpartijen gekeken naar de actuele ontwikkelingen op de winkelvastgoedmarkt.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

ORGANISATIE

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.