De provincie West-Vlaanderen is volop in beweging. Na een aantal jaar van stilte is daarom het event in 2019 nieuw leven in geblazen. Tijdens dit seminarie delen toonaangevende partijen onder meer de plannen en opportuniteiten in de regio.

West-Vlaanderen Vastgoed is hét seminarie voor private en publieke partijen uit de regio. Het seminarie is hiermee een uitgelezen kans om in contact te komen met uw netwerk.


Editie 2019

Op 25 september vond in Roeselare het event West-Vlaanderen Vastgoed plaats. De middag werd door moderator Pieterjan Vermoortel ingeleid. Met een mooie line-up van de Gedeputeerde, schepenen en vooraanstaande CEO’s is er deze namiddag gekeken naar regionale ontwikkelkansen & nieuwe accenten in ruimtelijk beleid.

Editie 2016

Op 2 juni vond in Roeselare het event West-Vlaanderen Vastgoed plaats. De middag werd door moderator Filip Van der Veken ingeleid. Hij gaf de uitdaging met betrekking tot werken, wonen en winkelen in de regio aan. Deze thema’s zijn gedurende de middag door de sprekers behandeld.

ORGANISATIE

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.