PROVINCIE
ANTWERPEN
VASTGOED 2024

,

Volop ambitieuze Antwerpse vastgoedprojecten!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
program manager

Volop ambitieuze Antwerpse vastgoedprojecten!

Op dinsdag 23 april 2024 bent u van harte welkom op de 15e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed, hét drukbezochte netwerkevent voor Antwerpse bestuurders en vastgoedbeslissers. Topexperten van vooraanstaande marktpartijen nemen u mee in hun nieuwste visies, ambities en projecten.

Waar liggen de huidige ruimtelijke en economische uitdagingen? Waar gaan we open ruimte creëren in de bestaande ruimte? Hoe houden we wonen betaalbaar? Wat zijn de plannen voor de residentiële en retailmarkt? Komt ook netwerken met dé Antwerpse vastgoedbeslissers. Graag tot ziens op 23 april 2024!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Dinsdag 23 april 2024

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met ruim 150 publieke en private Antwerpse vastgoedbeslissers, zoals van de provincie, steden en gemeenten, investeerders, ontwikkelaars, eigenaars, beheerders, financiers, architecten, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

14:50

15:30

17:15

Inschrijven


Hét jaarlijkse event voor real estate professionals in Provincie Antwerpen!

Highlights

  • Actueel marktoverzicht Provincie Antwerpen
  • Dynamiek & verschuivingen retail- en residentiële markt
  • Tal van projecten, zoals Stuivenbergsite & Proeftuinen Blue Deal
  • Topgesprek: initiëren & faciliteren van projecten en verandering
  • Volop netwerkmomenten


Met Netwerkgarantie

Kom in contact met ons uitgebreide vastgoednetwerk op deze bijeenkomst! Door diverse netwerkmomenten en een netwerkdrink te organiseren, bieden wij u de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, bestaande contacten aan te halen en uw professionele doelen te bereiken. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent. Schrijf u in!

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

program manager

Shannah de Gier

project coordinator

Kom naar Provincie Antwerpen Vastgoed

Hét drukbezochte netwerkevent voor Antwerpse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag hoort u de actuele en toekomstige ontwikkelingen in de Provincie Antwerpen. Topexperten van vooraanstaande marktpartijen nemen u mee in hun nieuwste visies, ambities en projecten.

Schrijf u in


Provincie Antwerpen Vastgoed 2023

Provincie Antwerpen Vastgoed 2023

Het was een mooie 14e editie van ons drukbezochte netwerkevent Provincie Antwerpen Vastgoed. O.a. schepenen Pascal Van Nueten (Stad Herentals), Stijn Adriaensens (Stad Turnhout) en Patrick Princen (Stad Mechelen) deelden de actuele en toekomstige vastgoedontwikkelingen. De meest actuele onderwerpen zoals stikstof, CO2-neutrale woningen, stationsgebieden en reconversie passeerden de revue en opportuniteiten voor stadsvernieuwing werden gedeeld. Kortom, het was een zeer interessante namiddag met volop netwerkmomenten. Graag tot ziens!

Provincie Antwerpen Vastgoed 2022

Provincie Antwerpen Vastgoed 2022

Op 3 mei organiseerden we alweer de 13e editie van dit drukbezochte netwerkevent. Ditmaal in het nieuwe, bijzondere Botanic Sanctuary Antwerp. In 1 namiddag hoorden de deelnemers dé actuele en toekomstige ontwikkelingen in de Provincie Antwerpen. Topexperten van steden en vooraanstaande marktpartijen namen ons mee in de nieuw vastgestelde ruimtelijke kaders en delen hun nieuwste visies, ambities en projecten. Waar liggen de huidige ruimtelijke uitdagingen? De meest actuele onderwerpen zoals stikstof, CO2-neutrale woningen, stationsgebieden en reconversie passeren de revue en opportuniteiten voor stadsvernieuwing werden gedeeld.

Mensen die dit event bezoeken schrijven zich ook vaak in voor

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Ik denk dat eigenlijk alle thema’s heel relevant waren vandaag. Het is een professioneel publiek dus er zijn verschillende thema’s aangesneden. Het is een zeer gevarieerd publiek, we zien hier heel veel mensen uit het veld, maar evengoed uit de juridische sector en dan nog een aantal overheden. Dus ik denk dat dat een hele mooie mix is.
Ik beschouw dit als een waardevol evenement. Ik denk dat hier goede connecties zijn opgedaan nogmaals en dat hier ook een zeer interessant aanbod van sprekers is geweest.


Ik vind ook altijd dat zij serieuze mensen van een bepaald kaliber kunnen binnenhalen. Als ik daar een aantal keypunten aan overhoud plus een aantal mensen zie, waarmee ik daarna verder kan of nieuwe projecten kan uitwerken, dan is dat voor mij voldoende en dan is die dag voor mij geslaagd.
Dus algemeen zal ik naar zulke bijeenkomsten blijven komen, zeker omdat dat toch de kernmensen van de sector bij elkaar brengt.