OOST
VLAANDEREN
VASTGOED 2023


Volop Opportuniteiten in Oost-Vlaanderen!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Program Manager

Volop Opportuniteiten in Oost-Vlaanderen!

Op woensdag 29 november 2023 bent u van harte welkom op de 8e editie van dit drukbezochte vastgoedevent voor Oost-Vlaamse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag presenteren de beleidsmakers en vooraanstaande CEO’s alle vastgoedplannen, projecten en ambities in deze regio.

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de Oost-Vlaamse steden en wat mogen we nog verwachten? Wat is de impact van beleidsplan 'Maak Ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050'? Hoe gaan we complexe ruimtelijke uitdagingen aanpakken, zoals de woningbouwopgave en het vergroenen? En belangrijker: wáár realiseren we ruimte voor wonen en werken, aangezien we straks alleen nog maar kunnen bouwen in bestaande ruimte. Komt u ook netwerken? Graag tot ziens op de volgende editie op 29 november!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Woensdag 29 november 2023

Met wie kunt u netwerken?

Op dit event kunt u netwerken met publieke en private vastgoedbeslissers, waaronder bestuurders en beleidsmedewerkers van de provincie, steden en gemeenten, investeerders, eigenaars, promotoren, beheerders, financiers, architecten, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

14:50

15:40

17:00


Kom netwerken met de vastgoedbeslissers in Oost-Vlaanderen!

Highlights 2022

  • Actueel Marktoverview
  • Oost-Vlaamse Beleidsmakers: ruimtelijke plannen, ambities & visies
  • Bouwblokvisie Gent: vergroenen & verweven
  • Topgesprek: initiëren & faciliteren ruimtelijke uitdagingen in Oost-Vlaanderen
  • Volop netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Program Manager

Shannah de Gier

Project Coordinator

Kom ook naar Oost-Vlaanderen Vastgoed 2023

Oost-Vlaanderen Vastgoed is hét drukbezochte jaarevent voor Oost-Vlaamse vastgoedbeslissers. In 1 namiddag delen de provincie, steden en toonaangevende marktpartijen hun beleid, vastgoedplannen, projecten en ambities. Ontdek uw vastgoedopportuniteiten in deze actieve regio.

 

Inschrijven


Oost-Vlaanderen Vastgoed 2022

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2022

Op woensdag 30 november 2022 vond het drukbezochte netwerkevent Oost-Vlaanderen Vastgoed plaats. Met alle aanwezige deelnemers en topsprekers van o.a. de provincie, Stad Aalst, Stad Gent en Stad Dendermonde bespraken we de belangrijkste vastgoedontwikkelingen en opgaves zoals woningbouw, duurzaamheid en vergroenen. Het was een zeer interessante namiddag. Komt u ook netwerken met dé Oost-Vlaamse vastgoedbeslissers op de volgende editie op woensdag 29 november 2023? Graag tot ziens!

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2021

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2021

Op donderdag 18 november 2021 was u van harte welkom bij dit drukbezochte jaarevent voor Oost-Vlaamse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag gingen vooraanstaande schepenen en CEO’s met u in gesprek over alle plannen, projecten en ambities in deze groeiregio.

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Een 'must' voor mensen -nieuw en ervaren- in de sector die mensen willen ontmoeten vanuit het beleid en de gevestigde waarden bij projectontwikkelaars.


Zeer geslaagd, volledig binnen de scope van mijn job .