OOST
VLAANDEREN
VASTGOED 2023


Volop Opportuniteiten in Oost-Vlaanderen!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Program Manager

Volop Opportuniteiten in Oost-Vlaanderen!

Op woensdag 29 november 2023 bent u van harte welkom op de 8e editie van dit drukbezochte vastgoedevent voor Oost-Vlaamse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag presenteren de beleidsmakers en vooraanstaande CEO’s alle vastgoedplannen, projecten en ambities in deze regio.

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de Oost-Vlaamse steden en wat mogen we nog verwachten? Wat is de impact van beleidsplan 'Maak Ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050'? Hoe gaan we complexe ruimtelijke uitdagingen aanpakken, zoals de woningbouwopgave en het vergroenen? En belangrijker: wáár realiseren we ruimte voor wonen en werken, aangezien we straks alleen nog maar kunnen bouwen in bestaande ruimte. Komt u ook netwerken? Graag tot ziens op de volgende editie op 29 november!

Programma

Datum en Locatie

Woensdag 29 november 2023

Met wie kunt u netwerken?

Op dit event kunt u netwerken met publieke en private vastgoedbeslissers, waaronder bestuurders en beleidsmedewerkers van de provincie, steden en gemeenten, investeerders, eigenaars, promotoren, beheerders, financiers, architecten, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

14:50

15:40

17:00


Kom netwerken met de vastgoedbeslissers in Oost-Vlaanderen!

Highlights 2022

  • Actueel Marktoverview
  • Oost-Vlaamse Beleidsmakers: ruimtelijke plannen, ambities & visies
  • Bouwblokvisie Gent: vergroenen & verweven
  • Topgesprek: initiëren & faciliteren ruimtelijke uitdagingen in Oost-Vlaanderen
  • Volop netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Program Manager

Shannah de Gier

Project Coordinator

Kom ook naar Oost-Vlaanderen Vastgoed 2023

Oost-Vlaanderen Vastgoed is hét drukbezochte jaarevent voor Oost-Vlaamse vastgoedbeslissers. In 1 namiddag delen de provincie, steden en toonaangevende marktpartijen hun beleid, vastgoedplannen, projecten en ambities. Ontdek uw vastgoedopportuniteiten in deze actieve regio.

 

Inschrijven


Oost-Vlaanderen Vastgoed 2021

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2021

Op donderdag 18 november 2021 was u van harte welkom bij dit drukbezochte jaarevent voor Oost-Vlaamse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag gingen vooraanstaande schepenen en CEO’s met u in gesprek over alle plannen, projecten en ambities in deze groeiregio.

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020

Wij kijken met veel plezier terug op het drukbezochte seminarie Oost-Vlaanderen Vastgoed 2020. Op 8 september gaven publieke en private partijen een actueel marktoverzicht van alle plannen, projecten en ambities. Daarbij bekeken we ook de impact van de COVID19-crisis op de regionale vastgoedmarkt.

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2019

Oost-Vlaanderen Vastgoed 2019

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde editie van Oost-Vlaanderen Vastgoed, waar we een sterke opkomst van zowel private als publieke partijen mochten noteren. We kregen cijfermatige inzichten; uitgangspunten van toekomstige projecten en de nieuwe accenten in het ontwikkelingsbeleid van steden werden toegelicht.

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Inspirerend met erg interessante contacten


Top, boven verwachting , in tegenstelling met het gelijkaardige initiatief voor West-Vlaanderen, wat voor mij eerder onder de verwachting lag.