#

Hét jaarlijkse event voor logistiek en vastgoed professionals!

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met de meest belangrijke vragers en aanbieders van logistiek vastgoed, zoals verladers, managers logistiek en supply chain, beleggers, promotors, steden, architecten, financiers, aannemers, makelaars en adviseurs.

Ingrid Baggerman

De impact van China

Ruim 100 logistieke- en vastgoedprofessionals waren 13 juni jl. aanwezig op de zeer geslaagde 8 e editie Logistiek & Vastgoed België 2019.

Onder leiding van Jo De Wolf (Montea) passeerden onder het thema ‘de impact van China’ inspirerende presentaties de revue. Van handel tot politiek, van de Zijderoute tot investeringen en van trends tot de positionering van Belgische Gateways.

De aanwezige waren het er unaniem over eens, de 21e eeuw wordt de eeuw van China! Met dank aan de sprekers kijken we terug op een geslaagde en inspirerende dag die door de aanwezige is beoordeeld met een 9,4/10.

Graag tot de volgende editie in 2020!

Ingrid Baggerman

Impressie 2019

Beoordelingen

#

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de ruim 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met een 9,4/10!

Reacties van deelnemers

"Specifiek onderwerp was zeer interessant en de sprekers hadden relevante, inspirerende en verhelderende inhoud" (editie 2019)

"Meer dan, zeer interessante en boeiende sprekers!" (editie 2019)

VIDEO IMPRESSIE 2019

Impressie editie 2019

Ruim 100 logistieke- en vastgoedprofessionals waren 13 juni aanwezig op de zeer geslaagde 8e editie van Logistiek & Vastgoed België 2019. Onder leiding van Jo De Wolf (Montea) passeerden onder het thema ‘de impact van China’ inspirerende presentaties de revue. Van handel tot politiek, van de Zijderoute tot investeringen en van trends tot de positionering van Belgische Gateways.

Download verslag Montea

Tijdens Logistiek & Vastgoed Belgie 2019 georganiseerd door SPRYG en Montea, namen diverse sprekers het woord over China. Dit verslag is een synthese van de belangrijkste inzichten die die dag werden gedeeld.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

HOOFDSPONSOR 2019

MEDIAPARTNERS

ORGANISATIE

Ingrid Baggerman
Ingrid Baggerman
Director Operations
Eline Hartgers
Eline Hartgers
Project Coordinator