LOGISTIEK &
VASTGOED
BELGIE 2022


Hoe kan de logistieke sector verduurzamen?

Ingrid Baggerman
Director Operations

Hoe kan de logistieke sector verduurzamen?

De gigantische verduurzamingsopgave heeft veel impact op de logistieke sector en logistiek vastgoed. Tijdens deze 10e editie keken we met moderator Jo De Wolf (Montea) en tal van topsprekers naar deze uitdaging. Zo hoorden we de aanpak en visies van diverse steden. Wat is hun mobiliteitsbeleid om de CO2-uitstoot te verminderen?

In 1 namiddag werden de meest actuele ontwikkelingen en plannen gepresenteerd. Zoals de impact van het Stikstofarrest, het warehouse van de toekomst en 'multimodale hubs'. Met interessante topgesprekken met toonaangevende stakeholders. Uiteraard zijn ook veel netwerkmomenten voorzien. Graag tot ziens op de volgende editie!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Donderdag 23 juni 2022

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met de meest belangrijke vragers en aanbieders van logistiek vastgoed, zoals verladers, managers logistiek en supply chain, beleggers, promotors, steden, architecten, financiers, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:00


Hét jaarlijkse event voor logistiek- en vastgoedprofessionals!

Highlights:

 • Actuele Trends & Ontwikkelingen
 • Uitdagingen & Aanpak Zero Emissie & Cityhubs
 • Warehouses van de Toekomst
 • Topgesprek: Kansen & Toekomst Multimodale Hubs
 • Volop Netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Ingrid Baggerman

Director Operations

Alexandra de Langen

Project Coordinator

Topexperten 2021

 • Prof. Roel Gevaers, UAntwerpen
 • Schepen Filip Watteeuw, Stad Gent
 • Johan De Brauwer, Ziegler Belux
 • Steven Rymenans, Bleckmann
 • Kristof Gouvaerts, BD Logistics
 • Xavier Vanwynsberghe, Ziegler Belux
 • Robin Bruninx, Encon Group
 • Sander Breugelmans, Prologis Benelux
 • Jelle Dierckx, Port of Antwerp
 • Peter Demuynck, Montea
 • Chris Danckaerts, Vlaamse Waterweg
 • Bart Vanderhoydonck, Cushman & Wakefield
 • Uw Moderator: Jo De Wolf, Montea
Schrijf nu in

Logistiek & Vastgoed Belgie 2020

Logistiek & Vastgoed Belgie 2020

Op 22 september 2020 vond de 9e editie van Logistiek & Vastgoed plaats. Onder leiding van Jo De Wolf, CEO Montea, keken we deze namiddag naar het thema ‘Waar in Vlaanderen is nog ruimte voor logistiek vastgoed?’.

Logistiek & Vastgoed België 2019

Logistiek & Vastgoed België 2019

Ruim 100 logistieke- en vastgoedprofessionals waren 13 juni jl. aanwezig op de zeer geslaagde 8e editie Logistiek & Vastgoed België 2019. Onder leiding van Jo De Wolf (Montea) passeerden onder het thema ‘de impact van China’ inspirerende presentaties de revue. Van handel tot politiek, van de Zijderoute tot investeringen en van trends tot de positionering van Belgische Gateways.

Logistiek & Vastgoed België 2018

Logistiek & Vastgoed België 2018

Dinsdag 5 juni 2018 vond de 7e editie van Logistiek Vastgoed België plaats: hét jaarlijkse event met ruim 90 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed! Onder leiding van moderator Jo De Wolf (Montea) is er gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in logistiek vastgoed.

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld?

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld?

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld? Wij vroegen het Jo de Wolf, CEO van Montea. Een verhaal vol inspiratie met voldoende ‘food for thought’ voor de logistieke wereld.

Logistiek & Vastgoed België 2017

Logistiek & Vastgoed België 2017

Ruim 80 logistieke vastgoedprofessionals troffen elkaar 7 juni 2017 in Antwerpen om te kijken naar de actuele ontwikkelingen in industrial real estate. Onder leiding van moderator Bart Vanderhoydonck (Cushman & Wakefield) passeerden verschillende topics de revue. We kijken terug op een praktisch en boeiend event!

Logistiek & Vastgoed België 2016

Logistiek & Vastgoed België 2016

Logistiek Vastgoed zit weer in een turbulente tijd bleek tijdens het seminarie Logistiek Vastgoed België. De vraag is groot, maar verandert ook razendsnel. Van maatwerk naar turn-key. En van het organiseren van efficiency naar automatisatie. Dat allemaal in een wereld waar de Brexit impact op Europa gaat krijgen. Conclusie van dagvoorzitter David Batens, Groep Heylen, was, dat er naast bedreigingen ook volop kansen zijn voor logistiek vastgoed.