LOGISTIEK &
VASTGOED
BELGIE 2023

, ANTWERPEN

Toekomstbestendig en duurzaam logistiek & vastgoed

Ingrid Baggerman
Director Operations

Toekomstbestendig en duurzaam logistiek & vastgoed

We moeten zuinig omgaan met ruimtegebruik. Wat betekent dit voor logistiek vastgoed? Op deze 12e editie van dit jaarlijks drukbezochte netwerkevent presenteren topsprekers uit de logistieke en vastgoedsector de meest belangrijke plannen, ambities en logistieke opportuniteiten.

In 1 namiddag krijgt u een actueel overzicht van de logistieke trends, ontwikkelingen en de mogelijke transitie naar een koolstofarme samenleving. Wat is de impact van de energieproblematiek, CO2-uitstoot en de wereldwijde onrust? Hoe creëren we toekomstbestendig en duurzaam logistiek en vastgoed? Hoe integreren we ESG? En is er nog wel ruimte voor duurzaam logistiek vastgoed? Waar liggen uw kansen? Graag tot ziens!

Programma 

Datum en Locatie

Dinsdag 28 februari 2023
Horta
Hopland 2
2000 Antwerpen

Uw routebeschrijving

Met de auto
Met openbaar vervoer/te voet

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met de meest belangrijke vragers en aanbieders van logistiek vastgoed, zoals verladers, managers logistiek en supply chain, beleggers, promotors, steden, architecten, financiers, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

16:45


Hét jaarlijkse event voor logistiekers en vastgoedprofessionals!

Highlights:

  • Actuele trends Logistiek & Logistiek Vastgoed
  • Duurzaamheid & ESG
  • Slimme energiesystemen & industrieel vastgoed
  • Topgesprekken, plannen, ambities en projecten
  • Volop netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Ingrid Baggerman

Director Operations

Shannah de Gier

Project Coordinator

Download hier de Publicatie Ruimte voor Logistiek

Met de publicatie Ruimte voor logistiek wil de VRP de ruimtelijke uitdagingen met betrekking tot duurzame logistiek onder de aandacht brengen. Vertrekkend van de opgaves inzake duurzame logistiek en zuinig ruimtegebruik worden enkele aanbevelingen geformuleerd.

Logistiek & Vastgoed Belgie 2022

Logistiek & Vastgoed Belgie 2022

In 1 dag kregen de deelnemers op 23 juni 2022 een actueel overzicht van de logistieke trends, ontwikkelingen en vastgoedkansen. Wat is de impact van e-commerce, robotisering, EU taxonomie duurzaamheid, meerlaagse warehouses en COVID-19? Welke verhuisbewegingen zien we? Waar liggen nieuwe kansrijke locaties? Waar liggen uw kansen? Graag tot ziens op de volgende editie!

Logistiek & Vastgoed Belgie 2021

Logistiek & Vastgoed Belgie 2021

De gigantische verduurzamingsopgave heeft veel impact op de logistieke sector en logistiek vastgoed. Tijdens deze 10e editie keken we met moderator Jo De Wolf (Montea) en tal van topsprekers naar deze uitdaging. Zo hoorden we de aanpak en visies van diverse steden. Wat is hun mobiliteitsbeleid om de CO2-uitstoot te verminderen? In 1 namiddag werden de meest actuele ontwikkelingen en plannen gepresenteerd. Zoals de impact van het Stikstofarrest, het warehouse van de toekomst en ‘multimodale hubs’. Met interessante topgesprekken met toonaangevende stakeholders. Uiteraard zijn ook veel netwerkmomenten voorzien.

Logistiek & Vastgoed Belgie 2020

Logistiek & Vastgoed Belgie 2020

Op 22 september 2020 vond de 9e editie van Logistiek & Vastgoed plaats. Onder leiding van Jo De Wolf, CEO Montea, keken we deze namiddag naar het thema ‘Waar in Vlaanderen is nog ruimte voor logistiek vastgoed?’.

Logistiek & Vastgoed België 2019

Logistiek & Vastgoed België 2019

Ruim 100 logistieke- en vastgoedprofessionals waren 13 juni jl. aanwezig op de zeer geslaagde 8e editie Logistiek & Vastgoed België 2019. Onder leiding van Jo De Wolf (Montea) passeerden onder het thema ‘de impact van China’ inspirerende presentaties de revue. Van handel tot politiek, van de Zijderoute tot investeringen en van trends tot de positionering van Belgische Gateways.

Logistiek & Vastgoed België 2018

Logistiek & Vastgoed België 2018

Dinsdag 5 juni 2018 vond de 7e editie van Logistiek Vastgoed België plaats: hét jaarlijkse event met ruim 90 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed! Onder leiding van moderator Jo De Wolf (Montea) is er gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in logistiek vastgoed.

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld?

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld?

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld? Wij vroegen het Jo de Wolf, CEO van Montea. Een verhaal vol inspiratie met voldoende ‘food for thought’ voor de logistieke wereld.

Logistiek & Vastgoed België 2017

Logistiek & Vastgoed België 2017

Ruim 80 logistieke vastgoedprofessionals troffen elkaar 7 juni 2017 in Antwerpen om te kijken naar de actuele ontwikkelingen in industrial real estate. Onder leiding van moderator Bart Vanderhoydonck (Cushman & Wakefield) passeerden verschillende topics de revue. We kijken terug op een praktisch en boeiend event!

Logistiek & Vastgoed België 2016

Logistiek & Vastgoed België 2016

Logistiek Vastgoed zit weer in een turbulente tijd bleek tijdens het seminarie Logistiek Vastgoed België. De vraag is groot, maar verandert ook razendsnel. Van maatwerk naar turn-key. En van het organiseren van efficiency naar automatisatie. Dat allemaal in een wereld waar de Brexit impact op Europa gaat krijgen. Conclusie van dagvoorzitter David Batens, Groep Heylen, was, dat er naast bedreigingen ook volop kansen zijn voor logistiek vastgoed.

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Ik heb ook effectief iedereen kunnen ontmoeten wat een goede zaak is en ik vond dat super interessant om de verschillende visies te zien. Uiteindelijk als je naar het panelgesprek kijkt en de deelnemers, waren er ook een aantal directe concurrenten van elkaar, die dan uiteindelijk toch een soort eensgezindheid konden vinden op bepaalde vlakken. Dat is altijd leuk om te zien!


Een van de beste jaarlijkse events voor het logistiek vastgoed