#

Hét jaarlijkse event voor industrial real estate professionals!

Wie ontmoet u?

Tijdens dit event ontmoet u ruim 80 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed, zoals verladers, managers logistiek en supply chain, beleggers, promotors, steden, architecten, financiers, aannemers, makelaars en adviseurs.

Ingrid Baggerman

Terugblik editie 2018

Dinsdag 5 juni vond de 7e editie van Logistiek Vastgoed België plaats: hét jaarlijkse event met ruim 90 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed!

Game changers maken de toekomst! Met dit thema is er onder leiding van Jo De Wolf (Montea) gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in logistiek vastgoed. Denk aan impact van e-commerce, digitalisering en hoogbouw. We zijn dieper ingegaan op de nieuwste innovatieve ontwikkelingen zoals de last mile, on demand warehousing, sharing economy en de groei van stedelijk logistiek vastgoed.

We kijken terug op een interessante namiddag vol informatie & inspiratie!

We zien u graag op de volgende editie!

Ingrid Baggerman

Impressie 2018

HIGHLIGHTS 2018

  • Actueel Marktoverview
  • Impact E-commerce: last mile
  • Ketenoptimalisatie door Slimme Verbindingen
  • Game changers: Parcify en Stockspots
  • TOPDEBAT: Toekomst Logistiek Vastgoed

Impressie editie 2018

Dinsdag 5 juni vond de 7e editie van Logistiek Vastgoed België plaats: hét jaarlijkse event met ruim 90 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed! Onder leiding van moderator Jo De Wolf (Montea) is er gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in logistiek vastgoed.

INTERVIEW: Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de logistieke vastgoed wereld?

Wij vroegen het Jo de Wolf, CEO van Montea. Een verhaal vol inspiratie met voldoende ‘food for thought’ voor de logistieke wereld. Wat hij als de grootste uitdaging voor logistiek vastgoed in België ziet? De Wolf antwoord zonder twijfel: “De grootste uitdaging zit voor logistiek vastgoed in België in het behouden van een groot marktaandeel in e-commerce."

TOPDEBAT: Toekomst van Logistiek Vastgoed

E-commerce verandert de stedelijke distributie ingrijpend. De uitdagingen van de logistieke keten zijn groot. Distributeurs zijn ook genoodzaakt om hun modellen aan te passen. We gaan in debat met de stakeholders:

  • Dennie Lockefeer, CCO Van Moer Logistics
  • Dirk Sosef, VP Research & Strategy Prologis
  • Gerry Bosmans, director Contract Logistics Keuhne + Nagel Belux

Innovatieve e-commerce afhandeling

Achter een webshop schuilt een ingenieus raderwerk om razendsnel te kunnen beleveren. Kuehne + Nagel is zo’n gigant op vlak van fulfilment. In het warehouse in Geel staat onder andere de volledige Europese e-commerce-voorraad van ’s werelds grootste speelgoed­fabrikant. Metershoge rekken, een perfect uitgekiend pickingsysteem en innovatiedrift zorgen voor een razendsnelle en vlekkeloze e-commerce afhandeling.

Game Changer: Stockspots

Het idee is simpel: een online marktplaats die vraag en aanbod van warehousecapaciteit en de bijbehorende diensten bij elkaar brengt. Voor het opvangen van seizoenschommelingen of het tijdelijk wegzetten van een overflow uit de productie kunnen verladers en logistiek dienstverleners voortaan gebruik maken van Stockspots.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

HOOFDSPONSOR

MEDIAPARTNERS

ORGANISATIE

Ingrid Baggerman
Ingrid Baggerman
Director Operations
Eline Hartgers
Eline Hartgers
Project Coordinator