BRUSSELS
REAL ESTATE
2024

,

Volop vastgoedopportuniteiten in Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
program manager

Volop vastgoedopportuniteiten in Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Op 1 februari 2024 bent u weer van harte welkom op de volgende editie van Brussels Real Estate, hét drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag krijgt u een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Het Brussels Gewest staat voor stevige uitdagingen rondom wonen, werken en klimaat. Ook gaan Brusselse bestuurders in gesprek over de plannen voor vastgoedontwikkeling in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Komt u weer netwerken? Schrijf u alvast in!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Donderdag 1 februari 2024

Met wie kunt u netwerken?

Op dit event kunt u netwerken met ruim 100 Brusselse vastgoedbeslissers, zoals Brusselse bestuurders en beleidsadviseurs, investeerders, ontwikkelaars en architecten.

Programma

12:30

13:30

15:10

15:50

17:30

Inschrijven


Hét event voor real estate professionals in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest!

Highlights 2023:

  • Actueel overzicht Brusselse vastgoed- & kantorenmarkt
  • Directeur-generaal perspective.brussels over nieuwe Stadsvernieuwingscontracten (SVC)
  • Topgesprek: samenwerkingskansen & vastgoedontwikkeling
  • Slotwoord door Pascal Smet, Staatssecretaris en Brussels Minister Stedenbouw
  • Volop netwerkmomenten


Met netwerkgarantie

Kom in contact met ons uitgebreide vastgoednetwerk op deze bijeenkomst! Door diverse netwerkmomenten en een netwerkdrink te organiseren, bieden wij u de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, bestaande contacten aan te halen en uw professionele doelen te bereiken. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent. Schrijf u in!

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

program manager

Shannah de Gier

project coordinator

Brussels Real Estate

Kom ook netwerken met dé Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers!

Op 1 februari 2024 bent u van harte welkom op de 18e editie van Brussels Real Estate, hét drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag krijgt u een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Hét moment om uw opportuniteiten te ontdekken. Komt u ook netwerken?

Inschrijven


Brussels Real Estate 2023

Brussels Real Estate 2023

De 17e editie van het drukbezochte jaarevent Brussels Real Estate was een groot succes! Deze namiddag stonden het beleid en de actuele en toekomstige vastgoedontwikkelingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest centraal. Brusselse bestuurders gingen in gesprek over de plannen voor vastgoedontwikkeling in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, onder wie Antoine de Borman, directeur-generaal perspective.brussels, en Benjamin Cadranel, administrateur général citydev.brussels. Komt u ook weer naar de volgende editie? Graag tot ziens! 

Brussels Real Estate 2022

Brussels Real Estate 2022

Op dinsdag 24 mei waren de deelnemers van harte welkom op de 16e editie van Brussels Real Estate, hét drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag kregen we een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Komt u ook weer naar de volgende editie?

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Voor ons team specifiek hebben we een aantal interessante contacten opgedaan. We merken dat dat tijdens events over het algemeen wel zo is. De immo wereld, zeker in Brussel, is relatief klein en je merkt dan toch wel dat er op events interessante mensen rondlopen die je al dan niet via via kent of rechtstreeks kent, die dan leiden tot al dan niet concrete zaken.


De dag was zeer inspirerend, zeer boeiend. Ik vond dat er een mooie mix was tussen zowel de private sector als de publieke sector. Ook een mooie mix tussen residentiele ontwikkelingen en kantoorontwikkelingen.