Marcel Sanderse

Van Beginner tot Master!

Vastgoedrekenen is hot! Dat kunnen we wel stellen met jaarlijks meer dan 30 SPRYG-rekencursussen. Onze nieuwe Opleiding Vastgoedrekenen organiseren we inmiddesl zesmaal per jaar en is telkens uitverkocht.

Met de toevoeging van Microlearnings (ultrakorte trainingsvideo's) werken we er als marktleider hard aan om dit mooie vakgebied in Nederland en België te blijven ontwikkelen.

Hier vindt u ons aanbod in Nederland. Graag tot ziens!

Marcel Sanderse
Director

Opleiding Vastgoedrekenen

Als enige in Nederland bieden wij de Opleiding Vastgoedrekenen aan. In 5 dagen wordt u Master in Vastgoedrekenen mét diploma. U leert gedegen DCF-rekenmodellen in Excel op te zetten en deze gericht te managen op financiële haalbaarheid en risico's. Actuele zaken zoals de energietransitie leert u daarbij in te passen.

Basiscursus Vastgoedrekenen

U leert de Top-10 basisbegrippen van vastgoedrekenen, zoals BAR, NAR, DCF, Yield, IRR en alle relevante waarderingsmethodieken.

Duur: 1 dag

Integraal Vastgoedrekenen

In deze 2-daagse cursus leert u uw eigen, gedegen rekenmodellen voor uw projecten in Excel te bouwen. Handig om snel de financiële haalbaarheid te berekenen!

Duur: 2 dagen

Masterclass Vastgoedrekenen

U leert een slim besturingspaneel in Excel op te zetten, waarmee u financiële gevoeligheden en projectrisico's gericht kunt managen.

Duur: 2 dagen