Marcel Sanderse

Van Beginner tot Master!

SPRYG Real Estate Academy is marktleider op het gebied van vastgoedrekenen in Nederland als België. We zijn uitgever van dé studieboeken hierover en organiseren de bijbehorende cursussen, die naadloos op elkaar aansluiten.

Van beginner tot Master in vastgoedrekenen bent u bij ons aan het juiste adres! Hier vindt u ons aanbod in Nederland. Graag tot ziens!

Marcel Sanderse
Director

NIEUW: Opleiding Vastgoedrekenen

Basiscursus-Taxeren-Home.png

NIEUW: wij bieden als enige in Nederland de Opleiding Vastgoedrekenen aan. In 5 dagen wordt u Master in Vastgoedrekenen mét diploma. U leert gedegen DCF-rekenmodellen in Excel op te zetten en deze gericht te managen op financiële haalbaarheid en risico's. Actuele zaken zoals de energietransitie leert u daarbij in te passen.

Basiscursus Vastgoedrekenen

U leert de Top-10 basisbegrippen van vastgoedrekenen, zoals BAR, NAR, DCF, Yield, IRR en alle relevante waarderingsmethodieken.

Duur: 1 dag

Integraal Vastgoedrekenen

In deze 2-daagse cursus leert u uw eigen, gedegen rekenmodellen voor uw projecten in Excel te bouwen. Handig om snel de financiële haalbaarheid te berekenen!

Duur: 2 dagen

Masterclass Vastgoedrekenen

U leert een slim besturingspaneel in Excel op te zetten, waarmee u financiële gevoeligheden en projectrisico's gericht kunt managen.

Duur: 2 dagen