Marcel Sanderse

Van Beginner tot Master!

SPRYG Real Estate Academy is marktleider op het gebied van vastgoedrekenen in Nederland als België. We zijn uitgever van dé studieboeken hierover en organiseren de bijbehorende cursussen, die naadloos op elkaar aansluiten.

Van beginner tot Master in vastgoedrekenen bent u bij ons aan het juiste adres! Hier vindt u ons aanbod in Nederland. Graag tot ziens!

Marcel Sanderse
Director

NIEUW: Rekenen Aan Gasloos Vastgoed

Vastgoedrekenen aan de Energietransitie: Gasloos, NOM en BENG. In 1 dag leert u alle basisbegrippen van Vastgoedrekenen en u krijgt het Rekenmodel Energietransitie aangereikt, waarmee u diverse energiescenario's concreet kunt doorrekenen.

Combideal Beginner tot Specialist

In 3 dagen van beginner tot specialist in vastgoedrekenen!

Schrijf u in voor:
  • Basiscursus
  • Integraal Vastgoedrekenen


EN BESPAAR 150 EURO

Basiscursus Vastgoedrekenen

U leert de Top-10 basisbegrippen van vastgoedrekenen, zoals BAR, NAR, DCF, Yield, IRR en alle relevante waarderingsmethodieken.

Duur: 1 dag

Combideal Specialist tot Master

In 4 dagen van specialist tot strategische master!

Schrijf u in voor:
  • Integraal Vastgoedrekenen
  • Masterclass


EN BESPAAR 225 EURO

Integraal Vastgoedrekenen

In deze 2-daagse cursus leert u uw eigen, gedegen rekenmodellen voor uw projecten in Excel te bouwen. Handig om snel de financiële haalbaarheid te berekenen!

Duur: 2 dagen

Combideal Beginner tot Master

In slechts 5 dagen een échte vastgoedrekenmaster!

Schrijf je in voor:
  • Basiscursus
  • Integraal Vastgoedrekenen
  • Masterclass

EN BESPAAR 300 EURO

Masterclass Vastgoedrekenen

U leert een slim besturingspaneel in Excel op te zetten, waarmee u financiële gevoeligheden en projectrisico's gericht kunt managen.

Duur: 2 dagen

Samenhang cursusaanbod Vastgoedrekenen

Onze kerndocent Jeroen de Jong legt kort de samenhang tussen onze rekencursussen aan u uit: van beginner tot Master. Jeroen is tevens auteur van het Basisboek Vastgoedrekenen.

Download overzicht vastgoedrekenen 2018/2019:


#

INCOMPANY

Wilt u met meer collega’s aan een van onze cursussen deelnemen? Vanaf 5 deelnemers is het vaak voordeliger om deze cursus bij u in huis te organiseren. Neem in dat geval contact op met Loes Klein: per email of via de bovenstaande telefoonnummers.

Neem nu een optie

Wilt u verzekerd zijn van een plaats voor één van onze cursussen? Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een plaats te reserveren. Deze optie is 2 weken geldig.