Real Estate Rockstar

Real Estate Rockstars

SPRYG Real Estate Academy wil laten zien wie de échte kei in vastgoed is. De verborgen parel, die onmisbaar is voor het team, die het échte werk doet, die zorgt dat de vastgoedwereld rockt. Deze persoon zetten we graag in de spotlight. We doen dat omdat één ding duidelijk is voor ons: wij willen meer Real Estate Rockstars zien en laten zien! Do you want to be our next rockstar?

Hendrik Schoukens

Hendrik Schoukens.jpg

“Sinds 2012 ben ik werkzaam als onderzoeker bij de Universiteit van Gent. Daarnaast ben ik actief als advocaat bij LDR Advocaten, ook in Gent. Doordat beide functies flink van elkaar verschillen heb ik een mooie afwisseling tussen de theorie en de praktijk.”


Onze Rockstars

#
“Ik ben sinds september 2017 werkzaam bij SPAR Holding als regiomanager Franchise & Vastgoed voor Regio West. Dat betekent dat ik met een aantal collega’s locaties aanhuur namens SPAR Holding voor de SPAR Citystore formule. "
#
Alex Letteboer: "Na bijna tien jaar in de directie van een architectenbureau in Den Haag te hebben gewerkt, ben ik sinds kort begonnen als zelfstandig architect. Een sprong in het diepe die gelijk nieuwe kansen en nieuwe perspectieven heeft opgeleverd. Ik moet mijzelf weer opnieuw uitvinden, ben meer op mijzelf aangewezen en dat bevalt me uitstekend".
#
Dagmar werkt als dedicated Business Development Manager op de vastgoedmarkt voor Bringme. "Ik heb de mogelijkheid om een nieuwe technologie die rechtstreeks beantwoordt aan de toekomstige behoeften van vastgoedprojecten van dichtbij op te volgen en te implementeren. Wij zijn ervan overtuigd dat in de nabije toekomst, elk nieuwbouwproject zal voorzien worden van een eigen logistieke hub, en daaraan bijdragen is zeer boeiend."
#
Alyanna Feenstra is sinds 2016 werkzaam als Assetmanager bij Kwintes. Alyanna: "Een dynamische omgeving die continue in ontwikkeling is en daardoor zorgt voor de uitdaging waar ik naar op zoek ben. Mijn ambitie is om een nog grotere bijdrage leveren aan volkshuisvestelijke vraagstukken die nu en in de toekomst spelen."
#
Jo Belen is werkzaam als commercieel directeur, regio Brussel, bij aannemer Democo nv. "De diversiteit aan taken, de contacten met de opdrachtgevers en alle externe partners (architecten, ingenieurs, ontwikkelaars, ...) boeit mij elke dag en geeft mij energie om nog lang door te gaan in de interessante omgeving van onze hoofdstad."
#
Erwin van der Meer is werkzaam voor Economische Impuls Zeeland (Impuls), de ontwikkelingsmaatschappij van de provincie Zeeland. "Binnen Impuls ben ik verantwoordelijk voor Invest in Zeeland, het onderdeel van Impuls dat zich bezig houdt met de promotie van Zeeland als economische vestigingsregio en met de acquisitie van bedrijven."
#
Peter Vaes werkt bij TRACTEBEL nationaal als Business Development Manager in een dubbele functie, zowel voor Buildings als voor Energy Efficiency Projects. Peter: "Dit is een boeiende combinatie en voor mij is het dan ook kicken om met een projectteam van Architecten, Aannemers en Vastgoedontwikkelaars aan tafel te zitten en creatief te brainstormen. Energie Efficiëntie is dan weer een echte deuropener en is voor elke klant een hot topic."
#
Tom Ryckaert werkt sinds 2006 actief bij Facilicom Solutions divisie van Facilicom Group. Tom: "Wij focussen ons op klantgerichte facilitaire dienstverlening in België. Als commercieel verantwoordelijke is het een plezier om elke dag met bedrijven samen te werken en op maat gemaakte facilitaire concepten te maken die bij hun visie en strategie passen."
#
Eva ter Braak werkt bij bij Gelders Genootschap, een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van ruimtelijke kwaliteit. "Ik werk daar sinds 2007. Mijn functie is nu (onder andere) projectleider Herbestemming en Tranformatie. Veel transformatie projecten struikelen over de langdurige en ingewikkelde (vergunnings)processen. Het doel is om in 2020, wanneer de omgevingswet is ingevoerd, een klimaat te hebben gecreëerd waarin "nee, mits.." is verdwenen en waar "ja, tenzij.." het uitgangspunt is!
#
Isabelle van Looy werkt sinds 3 jaar met heel veel enthousiasme als Senior Consulent Investeringsbeleid voor het Havenbedrijf Antwerpen: "In onze 'Invest teams', werk je samen met heel wat andere collega's, we werken elke dag aan het verder uitbouwen en versterken van het unieke samenspel in onze haven tussen maritiem, logistiek en industrie én dit ook samen met onze meer dan 900 havenbedrijven.
#
Marion is sinds 1 november 2016 werkzaam bij de gemeente Rotterdam. “Daarvoor werkte ik bij het Rijksvastgoedbedrijf. Daar waren we afhankelijk van gemeentes. Bij de gemeente heb je alles in één hand. Je staat dichter bij de gevolgen van je handelen. Dat wilde ik graag ervaren, met de voeten in de klei.”
#
Katrien werkt bij Jones Lang Lasalle als Marketing Director. “Docks Bruxsel was mijn eerste project in deze rol. Dit was uitdagend en spannend doordat het het eerste retailproject van Jones Lang Lasalle in België is.”