ZORG
VASTGOED
BELGIE 2023


Handvatten voor zorgvastgoed van de toekomst

Melissa van der Starre
program manager

Handvatten voor zorgvastgoed van de toekomst

De zorgsector staat voor een grote opgave, met veel uitdagingen en vragen voor de toekomst. Wat is de impact van COVID-19 op woonzorgcentra, zorgbeleid en zorghuisvesting? Wat zijn de woonzorgwensen van de nieuwe generatie? Hoe creëren we samen toekomstbestendige en inclusieve zorghuisvesting?

Dat hoort u tijdens ons drukbezochte jaarevent Zorgvastgoed België. In 1 namiddag delen toonaangevende publieke en private partijen hun visie op Wonen & Zorg en actuele ontwikkelingen in zorgvastgoed. Denk aan leegstand, kleinschaligheid, gemengde woonzorgprojecten en ontschotting van de zorg. Graag tot ziens!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Donderdag 16 november 2023

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met ruim 100 publieke en private beslissers uit de vastgoed- en de zorgsector, zoals zorginstellingen, investeerders, projectontwikkelaars, operatoren, financiers, gemeentelijke en provinciale projectmanagers, beheerders, aannemers, makelaars, architecten en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

14:50

15:30

17:00


Hét jaarevent over actuele ontwikkelingen en trends in zorgvastgoed!

Highlights 2022

  • Opening door Minister van Volksgezondheid Hilde Crevits
  • Investeren in & financieren van zorgvastgoed
  • Impact zorgtrends: kleinschaligheid, mixed-use, ontschotting & COVID-19
  • Praktijkcase: inclusieve woonsite Den Dries
  • Topgesprek: zorgvastgoed van de toekomst

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Melissa van der Starre

program manager

Shannah de Gier

project coordinator

Kom ook naar Zorgvastgoed België 2023

Ontdek uw zorgvastgoedkansen op ons drukbezochte seminarie Zorgvastgoed België 2023! De zorgsector staat voor een grote opgave, met veel uitdagingen en vragen voor de toekomst. Wat is de impact van COVID-19 op ons zorgvastgoed, -beleid en -huisvesting? Wat zijn de zorgwensen van de nieuwe generatie? Hoe creëren we samen toekomstbestendige en inclusieve zorghuisvesting?

Schrijf nu in


Zorgvastgoed Belgie 2022

Zorgvastgoed Belgie 2022

Hét jaarevent over actuele ontwikkelingen en trens in zorgvastgoed was weer een groot succes! Tijdens Zorgvastgoed België 2022, dat werd geopend door Minister van Volksgezondheid Hilde Crevits, gaven topsprekers van onder meer Aedifica, Zorgbedrijf Vlaanderen en AG Real Estate waardevolle handvatten voor ons zorgvastgoed van de toekomst. Uiteraard bespraken we weer zeer actuele onderwerpen, zoals de veranderende woonzorgwensen, arbeidstekorten en impact stijgende kosten, rente en energiekosten. Komt u ook naar de volgende editie?

Huidige problemen vergen nieuwe concepten en flexibeler kader

Huidige problemen vergen nieuwe concepten en flexibeler kader

‘Huidige problemen vergen nieuwe concepten en flexibeler kader’ – Een verslag over Spryg-seminarie Zorgvastgoed België (Tekst en beeld | Koen Mortelmans).

Het Belgische Zorgvastgoed Seminarie van Spryg vond dit jaar plaats in de ‘Horta’ in Antwerpen. Traditiegetrouw was het weer een gelegenheid om aan netwerking te doen, visies en ideeën uit te wisselen en projecten aan elkaar voor de stellen.

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Veel mensen van verschillende groepen, verschillende partijen gezien, van verschillende aspecten langs alle kanten van het woonzorg. Van architecten tot investeerders tot ontwikkelaars. Ik heb een aantal heel interessante operatoren, die sterk actief zijn in België, die ook sterke groeiambities hebben. Dat zijn partijen waarmee wij heel graag mee in contact komen.


Het event was zeer goed georganiseerd, er was een interessante mix van personen aanwezig, interessante thema’s en een zeer mooie locatie!