ZORG
VASTGOED
BELGIE 2023


Handvatten voor zorgvastgoed van de toekomst

Ingrid Baggerman
Director Operations

Handvatten voor zorgvastgoed van de toekomst

De zorgsector staat voor een grote opgave, met veel uitdagingen en vragen voor de toekomst. Wat is de impact van COVID-19 op woonzorgcentra, zorgbeleid en zorghuisvesting? Wat zijn de woonzorgwensen van de nieuwe generatie? Hoe creëren we samen toekomstbestendige en inclusieve zorghuisvesting?

Dat hoort u tijdens ons drukbezochte jaarevent Zorgvastgoed België. In 1 namiddag delen toonaangevende publieke en private partijen hun visie op Wonen & Zorg en actuele ontwikkelingen in zorgvastgoed. Denk aan leegstand, kleinschaligheid, gemengde woonzorgprojecten en ontschotting van de zorg. Graag tot ziens!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Donderdag 16 november 2023

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met ruim 100 publieke en private beslissers uit de vastgoed- en de zorgsector, zoals zorginstellingen, investeerders, projectontwikkelaars, operatoren, financiers, gemeentelijke en provinciale projectmanagers, beheerders, aannemers, makelaars, architecten en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

14:50

15:30

17:00


Hét jaarevent over actuele ontwikkelingen en trends in zorgvastgoed!

Highlights 2022

  • Opening door Minister van Volksgezondheid Hilde Crevits
  • Investeren in & financieren van zorgvastgoed
  • Impact zorgtrends: kleinschaligheid, mixed-use, ontschotting & COVID-19
  • Praktijkcase: inclusieve woonsite Den Dries
  • Topgesprek: zorgvastgoed van de toekomst

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Ingrid Baggerman

Program Manager

Shannah de Gier

Project Coordinator

Kom ook naar Zorgvastgoed België 2023

Ontdek uw zorgvastgoedkansen op ons drukbezochte seminarie Zorgvastgoed België 2023! De zorgsector staat voor een grote opgave, met veel uitdagingen en vragen voor de toekomst. Wat is de impact van COVID-19 op ons zorgvastgoed, -beleid en -huisvesting? Wat zijn de zorgwensen van de nieuwe generatie? Hoe creëren we samen toekomstbestendige en inclusieve zorghuisvesting?

Schrijf nu in


Zorgvastgoed Belgie 2022

Zorgvastgoed Belgie 2022

Hét jaarevent over actuele ontwikkelingen en trens in zorgvastgoed was weer een groot succes! Tijdens Zorgvastgoed België 2022, dat werd geopend door Minister van Volksgezondheid Hilde Crevits, gaven topsprekers van onder meer Aedifica, Zorgbedrijf Vlaanderen en AG Real Estate waardevolle handvatten voor ons zorgvastgoed van de toekomst. Uiteraard bespraken we weer zeer actuele onderwerpen, zoals de veranderende woonzorgwensen, arbeidstekorten en impact stijgende kosten, rente en energiekosten. Komt u ook naar de volgende editie?

Huidige problemen vergen nieuwe concepten en flexibeler kader

Huidige problemen vergen nieuwe concepten en flexibeler kader

‘Huidige problemen vergen nieuwe concepten en flexibeler kader’ – Een verslag over Spryg-seminarie Zorgvastgoed België (Tekst en beeld | Koen Mortelmans).

Het Belgische Zorgvastgoed Seminarie van Spryg vond dit jaar plaats in de ‘Horta’ in Antwerpen. Traditiegetrouw was het weer een gelegenheid om aan netwerking te doen, visies en ideeën uit te wisselen en projecten aan elkaar voor de stellen.

Zorgvastgoed Belgie 2021

Zorgvastgoed Belgie 2021

Dinsdag 19 oktober was u van harte welkom op deze 9e editie van ons jaarevent Zorgvastgoed België. In 1 namiddag deelden toonaangevende publieke en private partijen hun visie op Wonen & Zorg en actuele ontwikkelingen in zorgvastgoed, zoals leegstand, inclusieve zorghuisvesting en de verwachtingen voor de toekomst.

Zorgvastgoed Belgie 2020

Zorgvastgoed Belgie 2020

De zorgsector staat voor een grote opgave, met volop uitdagingen en vragen voor de toekomst. Wat is de impact van COVID-19 op onze zorg en zorggebouwen? Wat kunnen we verwachten voor de toekomst? Dat hoorde u op de 8e editie tijdens de online uitvoering van dit zorgvastgoed-event.

Zorgvastgoed België 2019

Zorgvastgoed België 2019

Ruim 100 zorgvastgoed- professionals kwamen 23 oktober naar de 7e editie van het jaarlijkse event Zorgvastgoed België. Bekijk een uitgebreide impressie!

Zorgvastgoed België 2018

Zorgvastgoed België 2018

Deze 6e editie van het jaarlijkse event Zorgvastgoed België trok ruim 140 zorgverleners en zorgvastgoedbeslissers. Hier kunt u de impressie daarvan bekijken.

Zorgvastgoed België 2017

Zorgvastgoed België 2017

Donderdag 14 september 2017 is er tijdens de 5e editie Zorgvastgoed België onder leiding van journalist Guy Tegenbos gekeken naar de meest relevante vragen en topics. Hoe gaat het met de financiering? Is er toekomst voor WZC’s of volgen we het Nederlandse scenario met scheiding van wonen/zorg? Hoe gaat het met assistentie- woningen? En hebben levensloopbestendige woon- en zorgprojecten de toekomst?

Zorgvastgoed Belgie 2016

Zorgvastgoed Belgie 2016

Tekst: Kevin Moens | Architectura.be

Het was verzamelen geblazen op donderdag 16 juni in ALM in Antwerpen voor de jaarlijkse hoogmis van het zorgvastgoed. SPRYG real estate academy schotelde voor de vierde editie van ZorgVastgoed België een programma voor met een variëteit aan boeiende sprekers uit de sector. Goed honderd aanwezigen kregen vanuit verschillende marktsegmenten te horen hoe toekomst van de sector uitgestippeld kan, of beter, moet worden.

 

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Veel mensen van verschillende groepen, verschillende partijen gezien, van verschillende aspecten langs alle kanten van het woonzorg. Van architecten tot investeerders tot ontwikkelaars. Ik heb een aantal heel interessante operatoren, die sterk actief zijn in België, die ook sterke groeiambities hebben. Dat zijn partijen waarmee wij heel graag mee in contact komen.


Het event was zeer goed georganiseerd, er was een interessante mix van personen aanwezig, interessante thema’s en een zeer mooie locatie!