ZORG
VASTGOED
BELGIE 2022


Stakeholders in gesprek over Zorgvastgoed post-Corona

Ingrid Baggerman
Director Operations

Stakeholders in gesprek over Zorgvastgoed post-Corona

De zorgsector staat voor een grote opgave, met veel uitdagingen en vragen voor de toekomst. Wat is de impact van COVID-19 op onze zorg en zorghuisvesting? Welke stappen vraagt de veranderende zorgvraag? Wat kunnen we verwachten voor de toekomst?

Dinsdag 19 oktober was u van harte welkom op deze 9e editie van ons jaarevent Zorgvastgoed België. In 1 namiddag deelden toonaangevende publieke en private partijen hun visie op Wonen & Zorg en actuele ontwikkelingen in zorgvastgoed, zoals leegstand, inclusieve zorghuisvesting en de verwachtingen voor de toekomst. Graag tot ziens op de volgende editie!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Donderdag 17 november 2022

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met ruim 100 publieke en private beslissers uit de vastgoed- en de zorgsector, zoals zorginstellingen, investeerders, projectontwikkelaars, operatoren, financiers, gemeentelijke en provinciale projectmanagers, beheerders, aannemers, makelaars, architecten en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:00


Hét jaarevent over actuele ontwikkelingen en trends in zorgvastgoed!

Highlights 2021

 • Opening door Minister van Volksgezondheid Wouter Beke
 • Impact COVID-19 op Zorghuisvesting
 • Dé veranderende zorgvraag door Margot Cloet, Zorgnet-Icuro
 • Praktijkcase Kleinschalig & Belevingsgerichte Zorg: De Wingerd Leuven
 • Topsprekersdebat: Zorgvastgoed van morgen

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Ingrid Baggerman

Program Manager

Alexandra de Langen

Project Coordinator

Kom ook naar Zorgvastgoed België

Topsprekers 2021:

 • Vlaams Minister Wouter Beke, Vlaamse Regering
 • Margot Cloet, Zorgnet-Icuro
 • Johan De Muynck, Zorgbedrijf Antwerpen
 • Charles-Antoine Van Aelst, Aedifica
 • Dominiek Beelen, Korian Benelux en Senior Living Group
 • Jan Vanwezer, WZC De Wingerd
 • Céline Janssens, Stadim
 • Carol Riské, Adinzo
 • Tom van Put, Ibens
 • Anneleen Desmyter, Aldea
 • Karine Moykens, secretaris-generaal Welzijn, Volksgezondheid, Gezin Vlaamse Regering
 • Uw dagvoorzitter: Valérie Jonkers, Care Property Invest
Schrijf nu in voor de volgende editie

Zorgvastgoed Belgie 2021

Zorgvastgoed Belgie 2021

Dinsdag 19 oktober was u van harte welkom op deze 9e editie van ons jaarevent Zorgvastgoed België. In 1 namiddag deelden toonaangevende publieke en private partijen hun visie op Wonen & Zorg en actuele ontwikkelingen in zorgvastgoed, zoals leegstand, inclusieve zorghuisvesting en de verwachtingen voor de toekomst.

Zorgvastgoed Belgie 2020

Zorgvastgoed Belgie 2020

De zorgsector staat voor een grote opgave, met volop uitdagingen en vragen voor de toekomst. Wat is de impact van COVID-19 op onze zorg en zorggebouwen? Wat kunnen we verwachten voor de toekomst? Dat hoorde u op de 8e editie tijdens de online uitvoering van dit zorgvastgoed-event.

Zorgvastgoed België 2019

Zorgvastgoed België 2019

Ruim 100 zorgvastgoed- professionals kwamen 23 oktober naar de 7e editie van het jaarlijkse event Zorgvastgoed België. Bekijk een uitgebreide impressie!

Zorgvastgoed België 2018

Zorgvastgoed België 2018

Deze 6e editie van het jaarlijkse event Zorgvastgoed België trok ruim 140 zorgverleners en zorgvastgoedbeslissers. Hier kunt u de impressie daarvan bekijken.

Zorgvastgoed België 2017

Zorgvastgoed België 2017

Donderdag 14 september 2017 is er tijdens de 5e editie Zorgvastgoed België onder leiding van journalist Guy Tegenbos gekeken naar de meest relevante vragen en topics. Hoe gaat het met de financiering? Is er toekomst voor WZC’s of volgen we het Nederlandse scenario met scheiding van wonen/zorg? Hoe gaat het met assistentie- woningen? En hebben levensloopbestendige woon- en zorgprojecten de toekomst?

Zorgvastgoed Belgie 2016

Zorgvastgoed Belgie 2016

Tekst: Kevin Moens | Architectura.be

Het was verzamelen geblazen op donderdag 16 juni in ALM in Antwerpen voor de jaarlijkse hoogmis van het zorgvastgoed. SPRYG real estate academy schotelde voor de vierde editie van ZorgVastgoed België een programma voor met een variëteit aan boeiende sprekers uit de sector. Goed honderd aanwezigen kregen vanuit verschillende marktsegmenten te horen hoe toekomst van de sector uitgestippeld kan, of beter, moet worden.