WEST
VLAANDEREN
VASTGOED 2022


West-Vlaanderen volop in ontwikkeling!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Program Manager

West-Vlaanderen volop in ontwikkeling!

De 8e editie van dit West-Vlaamse vastgoedseminarie vond plaats op woensdag 8 september!

In 1 namiddag keken we, samen met een zeer mooie line-up van de gedeputeerde, schepenen en vooraanstaande CEO's, naar de ruimtelijke plannen en nieuwe projecten in West-Vlaanderen.

Samen herbekeken we de mogelijkheden voor de bestaande ruimte, zoals de reconversie van het militair domein Koksijde en het (industrieel) erfgoed in de grootsteden. Binnen de afzonderlijke plannen en projecten zien we veel aandacht voor betaalbaarheid en hoge duurzaamheidsambities. Door de mix aan stakeholders op het podium en in de zaal werden interessante inzichten gedeeld en werd vast vooruit gekeken naar de toekomstige ontwikkelkansen binnen West-Vlaanderen. Schrijf alvast in voor de volgende editie!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Woensdag 8 juni 2022

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met tal van publieke en private vastgoedbeslissers, waaronder bestuurders en beleidsmedewerkers van provincie, steden en gemeenten, investeerders, ontwikkelaars, eigenaars, beheerders, financiers, architecten, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:00


Kom netwerken met de West-Vlaamse vastgoedbeslissers!

Highlights 2021

 • Welkomstwoord Gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu
 • Opmaak Provinciaal Beleidsplan Ruimte Vlaanderen
 • Duurzame ambities nieuwe ruimte: Roeselare & Nieuwpoort
 • Reconversie binnenstad: Kortrijk, Oostende & Brugge
 • Volop netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Program Manager

Michael Pilozzi

Project Coordinator

West-Vlaanderen Vastgoed

2021 Topsprekers:

 • Gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu, Provincie West-Vlaanderen
 • Schepen Wout Maddens, Stad Kortrijk
 • Stephaan Barbery, Provincie West-Vlaanderen
 • Stefan Schoonderbeek, Binst Architects
 • Erwin Vrijens, PMV
 • Filip Van der Veken, CIB West-Vlaanderen
 • Schepen Kurt Claeys, Stad Oostende
 • Burgemeester Piet De Groote, Knokke-Heist
 • Uw moderator: Joris Vrielynck, Compagnie Het Zoute
Schrijf nu in

West-Vlaanderen Vastgoed 2021

West-Vlaanderen Vastgoed 2021

In 1 namiddag op 8 september 2021 keken we, samen met een zeer mooie line-up van de gedeputeerde, schepenen en vooraanstaande CEO’s, naar de ruimtelijke plannen en nieuwe projecten in West-Vlaanderen. U hoorde de zeer duurzame uitgangspunten van de stationsomgeving in Roeselare en de Jachthaven van Nieuwpoort. Ook herbekeken we de ontwikkelkansen in bestaande ruimte, zoals de reconversie van het militair domein Koksijde en het (industrieel) erfgoed in de grootsteden, met hoge duurzaamheidsambities. Kortom, we zagen veel opportuniteiten in West-Vlaanderen.

West-Vlaanderen Vastgoed 2019

West-Vlaanderen Vastgoed 2019

Op 25 september vond in Roeselare het event West-Vlaanderen Vastgoed plaats. De middag werd door moderator Pieterjan Vermoortel ingeleid. Met een mooie line-up van de Gedeputeerde, schepenen en vooraanstaande CEO’s is er deze namiddag gekeken naar regionale ontwikkelkansen & nieuwe accenten in ruimtelijk beleid.

West-Vlaanderen Vastgoed 2016

West-Vlaanderen Vastgoed 2016

Op 2 juni vond in Roeselare het event West-Vlaanderen Vastgoed plaats. De middag werd door moderator Filip Van der Veken ingeleid. Hij gaf de uitdaging met betrekking tot werken, wonen en winkelen in de regio aan. Deze thema’s zijn gedurende de middag door de sprekers behandeld.