Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

Maak de volgende sprong in je vastgoedcarriere!

Maak de volgende sprong in je vastgoedcarriere!

Kom je ook werken bij SPRYG, dé springplank voor vastgoedprofessionals? Ben jij een starter of heb jij net je opleiding in vastgoed of bouwkunde afgerond? Ben je een marketeer met een passie voor vastgoed of wil je je ontwikkelen in de vastgoedmarkt? Of ben jij die vastgoedprofessional die je huidige vastgoedbaan inruilen voor een nóg leukere? Geef je vastgoedcarriere een boost. Wij zijn het léukste vastgoedbedrijf in Delft! Kom in contact met dé vastgoedprofessionals in de branche en leer hoe je in de vastgoedwereld je carriere kan ontwikkelen met één van onze leuke functies! Bekijk onze vacatures en solliciteer.

Iva van der Voort
director operations

Vacatures

Junior Event Planner m/v/x

Ben je een organisatietalent met 1 tot 2 jaar werkervaring? Wil je graag aan de slag als event planner en je daarin verder ontwikkelen? Wij zoeken iemand die communicatief en organisatorisch sterk is, van aanpakken houdt én op zoek is naar een afwisselende, nieuwe baan! Lees snel verder:

UNIEK AAN SPRYG

Meer balans werk/privé

Wij hebben een 4-daagse werkweek. Kom je bij ons werken? Dan ben jij iedere vrijdag vrij!

Wendy-Kristy: “Het heeft voordelen om een 4-daagse werkweek te hebben. De balans tussen privé en werk is gewoon heel erg goed!”
Michael: “Het feit dat het bedrijf dit globaal fasciliteert maakt dit ook effectief een zeer fijne toevoeging aan de werk/prive balans”.

Leuk Team

Wij hebben een leuk en divers team. Positiviteit, professionaliteit en drive zitten in ons DNA. In dat van jou ook?

Ingrid: “Binnen het team van SPRYG kan ik mezelf zijn. Toen ik hier net kwam werken zei een collega tegen mij: “SPRYG, dat voelt als een warm bad.” Dat kan ik alleen maar beamen.”

Je netwerk verdubbelen

Wil jij je vastgoednetwerk uitbouwen? Dat kan. Kom bij ons werken en wellicht verdubbel jij je netwerk.

Ontmoet diverse partijen en stakeholders in de vastgoedwereld, en bouw ook een relatie op met je eigen netwerk.

✔ Ontwikkeling

Als je bij ons komt werken krijg je een persoonlijk ontwikkelingsbudget en coaching. Kom je als Junior binnen? Dan trainen we jou on-the-job.

✔ Goed geregeld

Pensioenregeling, 13e maand, hybride werken, thuiswerken, laptop (en in sommige functies ook telefoon) van de zaak… Wij hebben onze zaken op orde. Jij ook? Solliciteer!

✔ Doorgroeien

Werk je bij SPRYG? Dan heb jij veel kansen om door te groeien in functies in de vastgoed branche! We vertellen er graag meer over tijdens je gesprek.

Diversiteitsverklaring

SPRYG Real Estate Academy vindt het bevorderen van diversiteit en participatie van groot belang. Wij ontwikkelen en ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen welkom is, ongeacht geslacht, burgerlijke staat, ras, huidskleur, nationale of etnische afkomst, sociale of economische achtergrond, handicap, geloof, seksuele geaardheid of leeftijd.

Kom jij ons team versterken?

Altijd al een echte SPRYGGER willen worden? Bekijk hier waar we voor staan.

Hybride werkgever van het jaar


SPRYG is trotse regiowinnaar van de
Zo werkt het! award