Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

SPRYG Coronamaatregelen

SPRYG Coronamaatregelen

Onze bijeenkomsten zijn coronaproof en voldoen aan de strengste eisen van het COVID Event Risk Model (CERM): zoals 1,5 meter afstand, extra cleaning, voldoende ventilatie, eventueel mondmaskers en deelnemersbeperking. Ook bieden wij doorgangsgarantie: als nieuwe richtlijnen een samenkomst verhinderen, dan vindt deze bijeenkomst online plaats. Bij ons bent u op het juiste adres. Graag tot ziens!

Marcel Sanderse
Director

COVID-19 maatregelen - afstand

1,5 meter afstand

Op onze events bieden we voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Uiteraard houden we ons aan het maximaal aantal deelnemers.

COVID-19 maatregelen - hygiene

Hygiëne

We hebben de maximale hygiënemaatregelen genomen, zoals desinfecterende handgel, extra cleaning, papieren handdoekjes en mondmaskers (indien vereist).

COVID-19 maatregelen - ventilatie

Ventilatie

Wij werken uitsluitend samen met locaties die zich houden aan de geldende coronarichtlijnen, met goede ventilatie (‘verse’ lucht!).

COVID-19 maatregelen - routing

Routing

Wij zorgen voor een duidelijke routing in en rondom de zaal.

COVID-19 maatregelen - catering

Catering

In overleg met de locatie zorgen we voor voldoende uitgiftpunten, met aangepaste hygiënemaatregelen en voldoende afstand met de bediening.

Ons team in België

Uw gezondheid is voor ons van groot belang. Voor een Coronaproof uitvoering van onze Belgische bijeenkomsten hebben we sinds 18 september een deel van ons team in Gent gestationeerd. Dit team bestaat uit:

  • Kristel Euser, project coordinator
  • Ingrid Baggerman, director operations

Dit is aanvullend op Belgische program manager, Peter Schrijver.

Onze bijeenkomsten zijn CERM-Approved

Al onze bijeenkomsten voldoen aan de strengste eisen van het COVID Event Risk Model (CERM), dat inzicht geeft in het COVID-veiligheidsrisico van elke bijeenkomst. Daarmee kunnen alle deelnemers in een ontspannen setting fysiek kennis delen en netwerken. Uiteraard volgens de actuele coronamaatregelen.

Deelnemersreacties

“Alle maatregelen worden in acht genomen, zeer prettig en goed gevoel erbij.”  Omgevingsvergunning op 16 september 2020

“Chapeau voor de organisatie in deze moeilijke tijden.” Oost-Vlaanderen Vastgoed op 8 september 2020

“Ik vind dit evenement een goed voorbeeld van hoe het wél kan.” Woningbouw Regio Amsterdam op 8 september 2020