WINKELLOCATIE
MARKT
BELGIE 2022

Inspelen op nieuwe winkelontwikkelingen!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Program Manager

Inspelen op nieuwe winkelontwikkelingen!

Wij verwelkomden u op de 15e editie van Winkellocatiemarkt België op 6 oktober 2021. Hét jaarlijks event voor vragers en aanbieders van winkelvastgoed.
Stilstaan is geen optie! Deze uitdagende tijd maakt dat we vrijwel elke strategie zien veranderen. Sommige bedrijven verkeren in zwaar weer, anderen zetten juist in op zeer ambitieuze expansieplannen en totaal nieuwe winkelconcepten. Welke visie en plannen hebben ontwikkelaars, beleggers, beheerders, retailers en de Overheid? Dat hoorde u op deze dag.

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Dinsdag 11 oktober 2022

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met veel vragers en aanbieders van retailvastgoed, zoals: retailers en expansiemanagers, investeerders, ontwikkelaars, beleidsmedewerkers overheden, architecten, financiers, winkelcentrummanagers, beheerders, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

15:05

15:45

17:15


Hét netwerkevent voor vragers en aanbieders van winkelvastgoed!

Highlights 2021

 • Actueel marktoverview retail en winkelvastgoed
 • Expansieplannen: Ekoplaza & vanHaren
 • Topgesprek: Toekomst Invulling Winkelgebieden
 • Actuele (inter)nationale projecten: o.m. Malinas & Potsdamer Platz Arkaden
 • Volop netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Program Manager

Shannah de Gier

Project Coordinator

Kom ook naar Winkellocatiemarkt België!

Topsprekers 2021

 • Gedeputeerde Jean de Bethune, Provincie West-Vlaanderen
 • Filip de Bois, Redevco Belgium & BLSC
 • Bart van Twillert, Unibail-Rodamco-Westfield
 • Krein Bons, vanHaren
 • Els Lammertyn, Ekoplaza
 • Nick de Maeyer, WE Fashion
 • Jan Du Bois, Mitiska
 • Jonathan Dougthy, ECE
 • Axel Ceusters, Ceusters
 • Uw moderator: Jonathan Delguste, Cushman & Wakefield


Winkellocatiemarkt Belgie 2020

Winkellocatiemarkt Belgie 2020

We kijken terug op een zeer geslaagde 14e editie, met heel veel interactie tussen vragers en aanbieders van winkelvastgoed. Enerzijds spraken vooraanstaande beleggers en schepenen Economie over hun strategieën. Anderzijds deelden retailers hun ambitieuze expansieplannen en nieuwe winkelconcepten.

Winkellocatiemarkt Belgie 2019

Winkellocatiemarkt Belgie 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagde 13e editie van Winkellocatiemarkt België. We kregen cijfermatige inzichten, de beleidscontext van steden en provincies, retailontwikkelingen en expansiestrategieën gepresenteerd, allemaal kaderend binnen een sterk veranderend retaillandschap.

Winkellocatiemarkt Belgie 2018

Winkellocatiemarkt Belgie 2018

De 12e editie Winkellocatiemarkt België vond plaats in een van de meest bezochte plaatsen in België door toeristen uit zowel binnen- als buitenland. Brugge, dé toeristenstad met het meest uitgebreide shopping aanbod.

Belgische Nationale Loterij opent winkels

Belgische Nationale Loterij opent winkels

In 2018 kondigde de Belgische Nationale Loterij het plan aan om eigen winkels te starten. Inmiddels is het begin 2019 en zijn er winkels geopend in Luik, Antwerpen en Gent. SPRYG Real Estate Academy sprak met Jannie Haek (CEO) en Filip De Koster (domain manager sales) over deze nieuwe ontwikkeling om te ontdekken wat de Nationale Loterij op de Winkellocatiemarkt België 2019 zoekt.

Winkellocatiemarkt Belgie 2017

Winkellocatiemarkt Belgie 2017

Donderdag 23 februari 2017 kwamen ruim 80 winkelvastgoedprofessionals in Antwerpen bij elkaar voor de 11e editie waar met steden en marktpartijen weer naar de toekomst is gekeken. Zo is er ingegaan op de impact van het IHB en hebben HEMA, Sissy Boy en KIABI hun concept -en expansieplannen gepresenteerd.

Winkellocatiemarkt Belgie 2016

Winkellocatiemarkt Belgie 2016

Donderdag 25 februari vond de 10e editie Winkellocatiemarkt België plaats. Onder kundige leiding van moderator Filip de Bois (Redevco Belgium) is er met vooraanstaande marktpartijen gekeken naar de actuele ontwikkelingen op de winkelvastgoedmarkt.