WINKELLOCATIE
MARKT
BELGIE 2021

Inspelen op nieuwe winkelontwikkelingen!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Inspelen op nieuwe winkelontwikkelingen!

We kijken terug op een zeer geslaagde 14e editie, met heel veel interactie tussen vragers en aanbieders van winkelvastgoed.

Dé vooraanstaande beleggers en schepenen Economie spraken over hun strategieën. Daarnaast deelden retailers hun ambitieuze expansieplannen en nieuwe winkelconcepten. Deze visies kwamen samen in een gesprek over de winkelgebieden van morgen!
Conclusie: onze retailsector is snel veranderd. Maar de consument is absoluut te verleiden wanneer wordt ingezet op een brede centrummix en verweving van functies.

Zoveel verandering en nieuwe plannen maakt het uitermate boeiend om deel te nemen aan een volgende sessie van Winkellocatiemarkt 2021!

Graag tot 25 februari!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Organisator

Programma 

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met veel vragers en aanbieders van retailvastgoed, zoals: retailers en expansiemanagers, investeerders, ontwikkelaars, beleidsmedewerkers overheden, architecten, financiers, winkelcentrummanagers, beheerders, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:15


Hét event voor vragers en aanbieders van winkelvastgoed!

HIGHLIGHTS 2020

  • Actueel marktoverview
  • Retailers aan het woord
  • Topgesprek: Beleggers over retailvastgoed
  • Actuele plannen: o.m. Woluwe Shopping Center
  • Volop netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

CORONAPROOF & DOORGANGSGARANTIE

Deze bijeenkomst organiseren wij uiteraard coronaproof: met inachtneming van deelnemersbeperking, 1,5 meter social distancing, handgel, extra cleaning en indien vereist ook mondmaskers. Daarbij geven wij u doorgangsgarantie bij voldoende deelnemers: Indien nieuwe richtlijnen een samenkomst verhinderen, dan gaat deze bijeenkomst online door via een livestream van topkwaliteit.

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Program Manager

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Kristel Euser

Project Coordinator

Impressie 2020

We kijken terug op een zeer geslaagde 14e editie, met heel veel interactie tussen vragers en aanbieders van winkelvastgoed. Dé vooraanstaande beleggers en schepenen Economie spraken enerzijds over hun strategieën. Anderzijds deelden retailers hun ambitieuze expansieplannen en nieuwe winkelconcepten. Deze visies kwamen samen in een gesprek over de winkelgebieden van morgen!  Conclusie: onze retailsector is snel veranderd. Maar de consument is absoluut te verleiden wanneer wordt ingezet op een brede centrummix en verweving van functies. Zoveel verandering en nieuwe plannen maakt het uitermate boeiend om deel te maken aan een volgende sessie van Winkellocatiemarkt 2021!

Winkellocatie Markt Belgie 2020

Winkellocatie Markt Belgie 2020

We kijken terug op een zeer geslaagde 14e editie, met heel veel interactie tussen vragers en aanbieders van winkelvastgoed. Dé vooraanstaande beleggers en schepenen Economie spraken enerzijds over hun strategieën. Anderzijds deelden retailers hun ambitieuze expansieplannen en nieuwe winkelconcepten.

Winkellocatie Markt Belgie 2019

Winkellocatie Markt Belgie 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagde 13e editie van Winkellocatiemarkt België. We kregen cijfermatige inzichten, de beleidscontext van steden en provincies, retailontwikkelingen en expansiestrategieën gepresenteerd, allemaal kaderend binnen een sterk veranderend retaillandschap.

Winkellocatie Markt Belgie 2018

Winkellocatie Markt Belgie 2018

De 12e editie Winkellocatiemarkt België vond plaats in een van de meest bezochte plaatsen in België door toeristen uit zowel binnen- als buitenland. Brugge, dé toeristenstad met het meest uitgebreide shopping aanbod.

Belgische Nationale Loterij opent winkels

Belgische Nationale Loterij opent winkels

In 2018 kondigde de Belgische Nationale Loterij het plan aan om eigen winkels te starten. Inmiddels is het begin 2019 en zijn er winkels geopend in Luik, Antwerpen en Gent. SPRYG Real Estate Academy sprak met Jannie Haek (CEO) en Filip De Koster (domain manager sales) over deze nieuwe ontwikkeling om te ontdekken wat de Nationale Loterij op de Winkellocatiemarkt België 2019 zoekt.

Winkellocatie Markt Belgie 2017

Winkellocatie Markt Belgie 2017

Donderdag 23 februari 2017 kwamen ruim 80 winkelvastgoedprofessionals in Antwerpen bij elkaar voor de 11e editie waar met steden en marktpartijen weer naar de toekomst is gekeken. Zo is er ingegaan op de impact van het IHB en hebben HEMA, Sissy Boy en KIABI hun concept -en expansieplannen gepresenteerd.

Winkellocatie Markt Belgie 2016

Winkellocatie Markt Belgie 2016

Donderdag 25 februari vond de 10e editie Winkellocatiemarkt België plaats. Onder kundige leiding van moderator Filip de Bois (Redevco Belgium) is er met vooraanstaande marktpartijen gekeken naar de actuele ontwikkelingen op de winkelvastgoedmarkt.