RESIDENTIEEL
VASTGOED
VLAANDEREN 2023

, ANTWERPEN

Actueel overzicht relevante ontwikkelingen en opportuniteiten Vlaamse woningmarkt

Melissa van der Starre
Program Manager

Actueel overzicht relevante ontwikkelingen en opportuniteiten Vlaamse woningmarkt

Vlaanderen voorziet een aangroei van 400.000 huishoudens tot 2050 en daarmee een bijbehorende nood aan meer woningen. Het woningtekort neemt nu al toe. Waar en hoe realiseren we nieuwe woningen? Welke woonvormen zijn gewenst? Hoe zorgen we voor duurzame, kwaliteitsvolle verdichtingsprojecten? Waar liggen de opportuniteiten?

Dat vertellen dé experten in de Vlaamse woningmarkt tijdens de 7e editie van dit actuele seminarie. In 1 namiddag krijgt u een actueel overzicht van de ontwikkelingen en opportuniteiten in residentieel vastgoed. Van omgaan met de schaarse ruimte, sociale en betaalbare woningen, beleggingskansen en verduurzaming tot lessen uit aansprekende praktijkvoorbeelden. Graag tot ziens op 20 april!

Programma

Datum en Locatie

Donderdag 20 april 2023
Horta
Hopland 2
2000 Antwerpen

Uw routebeschrijving

Met de auto
Met openbaar vervoer/te voet

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met bestuurders en beleidsmedewerkers van stedelijke, provinciale en gewestelijke overheden, OCMW’s, sociale huisvestingsmaatschappijen, beleggers, promotoren, architecten, financiers, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, beheerders, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:10


Hét event over actuele trends & ontwikkelingen in residentieel vastgoed!

In 1 namiddag:

  • Actuele marktoverview residentiële vastgoedmarkt & kansen investeerders
  • Primeur: visie eerste woonmaatschappij voor sociaal wonen in Vlaanderen
  • Departement Omgeving over schaarse ruimte in Vlaanderen & toekomst residentieel vastgoed
  • Nieuwe renovatieverplichting en duurzame kansen residentiële gebouwen
  • Awardwinning residentiële hoogbouwtoren The Arc (UK)

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Met Netwerkgarantie

Kom in contact met ons uitgebreide vastgoednetwerk op deze bijeenkomst! Door diverse netwerkmomenten en een netwerkdrink te organiseren, bieden wij u de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, bestaande contacten aan te halen en uw professionele doelen te bereiken. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent. Schrijf u in!

Organisatie

Melissa van der Starre

Program Manager

Shannah de Gier

Project Coordinator

Download Informatiepakket

Kom ook naar Residentieel Vastgoed Vlaanderen 2023

Schrijf u nu in!

In 1 namiddag krijgt u een zeer actueel overzicht van relevante ontwikkelingen en opportuniteiten van de Vlaamse woningmarkt. Waar en hoe realiseren we nieuwe woningen? Welke woonvormen zijn gewenst? Hoe zorgen we voor duurzame, kwaliteitsvolle verdichtingsprojecten? En waar liggen de opportuniteiten? U hoort het op dit seminarie op donderdag 20 april.

Inschrijven


Residentieel Vastgoed Vlaanderen 2022

Residentieel Vastgoed Vlaanderen 2022

Vlaanderen voorziet een aangroei van 400.000 huishoudens tot 2050 en daarmee een bijbehorende bouwopgave voor woningen. We zien op dit moment een toenemend woningtekort. Waar en hoe realiseren we nieuwe woningen? Welke woonvormen zijn gewenst? Hoe zorgen we voor duurzame, kwaliteitsvolle verdichtingsprojecten? Waar liggen de opportuniteiten?

Daarover waren dé experten in de Vlaamse woningmarkt te horen tijdens dit actuele seminarie. In 1 namiddag gaven zij een actueel overzicht van de ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen in residentieel vastgoed: van een update van het ruimtelijk beleid Vlaanderen, recente praktijkvoorbeelden en alternatieve woonvormen tot kernversterking en energietransitie.

Residentieel Vastgoed België 2018

Residentieel Vastgoed België 2018

Op 11 september 2018 vond de 5e editie Residentieel Vastgoed België plaats. Onder leiding van moderator Daniel Buschman zijn we dieper ingegaan op de meest relevante trends, ontwikkelingen en ervaringen in de Belgische woningmarkt. We kijken terug op een zeer interessante studiedag vol kennis en inspiratie.

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Een aangename sessie waarbij verschillende topics aan bod komen die gepresenteerd worden door verschillende spelers in de sector. Het is interessant om een inzicht te krijgen in de visie van deze verschillende partijen.


Een actueel beeld van de situatie in Residentieel Vastgoed.