RESIDENTIEEL
VASTGOED
VLAANDEREN 2021

, ANTWERPEN

Highlights

  • Inspelen op Ruimtelijk beleid Vlaanderen; meer met minder ruimte
  • Kernversterking i.p.v. WUG: opportuniteiten en mogelijkheden
  • Energietransitie als sleutel tot circulair vastgoed
  • Opportuniteiten residentiële verhuurmarkt
  • Cases: Nieuwe Woonvormen, Duurzaamheid, Leefbaarheid en Betaalbaarheid

Actueel overzicht relevante ontwikkelingen en opportuniteiten Vlaamse woningmarkt

Mireille Intres
Program Manager

Actueel overzicht relevante ontwikkelingen en opportuniteiten Vlaamse woningmarkt

Vlaanderen voorziet een aangroei van 400.000 huishoudens tot 2050 en daarmee een bijbehorende bouwopgave voor woningen. We zien op dit moment een toenemend woningtekort. Waar en hoe realiseren we nieuwe woningen? Welke woonvormen zijn gewenst? Hoe zorgen we voor duurzame, kwaliteitsvolle verdichtingsprojecten? Waar liggen de opportuniteiten?

Dat hoort u van dé experten in de Vlaamse woningmarkt op dit actuele seminarie. In 1 dag krijgt u een actueel overzicht van de ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen in residentieel vastgoed: van een actueel overzicht van het ruimtelijk beleid Vlaanderen, met recente praktijkvoorbeelden, en alternatieve woonvormen tot kernversterking en energietransitie. Graag tot ziens op 22 februari 2022!

Programma 

Datum en Locatie

Dinsdag 22 februari 2022

Horta
Hopland 2 Antwerpen

Uw routebeschrijving

Met de auto
Met openbaar vervoer/te voet

Bestemd voor:

Deze studiedag is bestemd voor bestuurders en beleidsmedewerkers van stedelijke, provinciale en gewestelijke overheden, OCMW’s, beleggers, promotoren, architecten, financiers, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, beheerders, makelaars en adviseurs.

Programma


Dé studiedag over actuele trends & ontwikkelingen in residentieel vastgoed!

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Mireille Intres

Program Manager

Alexandra de Langen

Project Coordinator

Residentieel Vastgoed België 2018

Residentieel Vastgoed België 2018

Op 11 september 2018 vond de 5e editie Residentieel Vastgoed België plaats. Onder leiding van moderator Daniel Buschman zijn we dieper ingegaan op de meest relevante trends, ontwikkelingen en ervaringen in de Belgische woningmarkt. We kijken terug op een zeer interessante studiedag vol kennis en inspiratie.

Residentieel Vastgoed België 2017

Residentieel Vastgoed België 2017

De 4e editie Residentieel Vastgoed België stond onder kundige leiding van moderator Thomas de Jong (Cores Development) Met marktpartijen én overheden zijn de uitdagingen van de ontwikkeling van het residentieel vastgoed belicht met de tendensen en opportuniteiten op de markt.

Residentieel Vastgoed België 2016

Residentieel Vastgoed België 2016

Residentieel vastgoed is een breed onderwerp, zeker te breed om het volledig te kunnen overlopen in één namiddag. Als rode draad voor deze seminarie is gekozen voor “de aanpassing van onze steden aan de bevolkingsgroei”.

Residentieel Vastgoed België 2015

Residentieel Vastgoed België 2015

1 oktober 2015 vond de 2e editie van Residentieel Vastgoed België plaats. Toonaangevende actoren deelden met de ruim 120 deelnemers strategieën en visies op de toekomst. Met aandacht voor woontrends, processen en samenwerking.