PPS &
VASTGOED
2023

Highlights 2022:

  • Actueel overview PPS: ontwikkelingen, invloeden & tendensen
  • Juridische & fiscale actualia
  • Financiering van PPS-projecten
  • Toekomst PPS: kansen & uitdagingen
  • Volop praktijkcases van o.m. Sogent
Terug naar editie 2023

Impressie

Editie 2021

Publiek-private samenwerking (PPS) staat in Vlaanderen vol in de aandacht. Dit biedt tal van vernieuwde inzichten voor zowel de praktijk als voor onderzoek. Waar liggen de vastgoedkansen? Dat hoorde u tijdens de 8e editie van onze studiedag PPS & Vastgoed op 16 september! De topexperten namen u mee in de meest recente ontwikkelingen, invloeden en tendensen rond PPS en vastgoed. Aan de hand van praktijkcases hoorde u de opportuniteiten en mogelijke oplossingen van PPS bij grote, complexe projecten. Komt u ook kennis opdoen en netwerken? Schrijf dan snel in voor de nieuwe editie.

Inschrijven editie 2022

Wat vonden de deelnemers van de 2021 editie? “Een van de belangrijkste dingen wat zo’n opleiding of studiedag oplevert, zijn toch wel de contacten, de netwerken. “

Programma

09:00

09:30

11:00

11:20

12:40

13:40

14:50

15:10

16:00


Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


"Ik zou deze studiedag zeker aanraden aan andere mensen en dan ook zeker aan mensen uit de publieke sector. Want het is voor hen ook denk ik zeer interessant om het perspectief van de private markt mee te krijgen en om hun horizon en hun beeld te verruimen op wat er leeft in de sector. "


"Ik vond de afwisseling tussen het theoretische en het puur technische interessant met de afwisseling meer op het praktijkgerichte."


Komende events

Loading events Agenda wordt geladen.

Komende cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox