Real Estate Rockstar

Bent u onze Real Estate Rockstar of kent u iemand die dat is? Laat het ons dan weten via mailadres redactie@spryg.com of, nog gemakkelijker, vul de onderstaande vragen in! De Rockstars komen bij ons op de website, social media en in onze nieuwsbrief te staan. Want één ding is voor ons duidelijk: wij willen meer Real Estate Rockstars zien en laten zien!

Vertel ons wie u bent en wat uw persoonlijke Rockstar chartlijst is, door antwoord te geven op deze 3 korte vragen:

#
“Ik ben sinds september 2017 werkzaam bij SPAR Holding als regiomanager Franchise & Vastgoed voor Regio West. Dat betekent dat ik met een aantal collega’s locaties aanhuur namens SPAR Holding voor de SPAR Citystore formule. "
#
Alex Letteboer: "Na bijna tien jaar in de directie van een architectenbureau in Den Haag te hebben gewerkt, ben ik sinds kort begonnen als zelfstandig architect. Een sprong in het diepe die gelijk nieuwe kansen en nieuwe perspectieven heeft opgeleverd. Ik moet mijzelf weer opnieuw uitvinden, ben meer op mijzelf aangewezen en dat bevalt me uitstekend".
#
Dagmar werkt als dedicated Business Development Manager op de vastgoedmarkt voor Bringme. "Ik heb de mogelijkheid om een nieuwe technologie die rechtstreeks beantwoordt aan de toekomstige behoeften van vastgoedprojecten van dichtbij op te volgen en te implementeren. Wij zijn ervan overtuigd dat in de nabije toekomst, elk nieuwbouwproject zal voorzien worden van een eigen logistieke hub, en daaraan bijdragen is zeer boeiend."
#
Alyanna Feenstra is sinds 2016 werkzaam als Assetmanager bij Kwintes. Alyanna: "Een dynamische omgeving die continue in ontwikkeling is en daardoor zorgt voor de uitdaging waar ik naar op zoek ben. Mijn ambitie is om een nog grotere bijdrage leveren aan volkshuisvestelijke vraagstukken die nu en in de toekomst spelen."
#
Jo Belen is werkzaam als commercieel directeur, regio Brussel, bij aannemer Democo nv. "De diversiteit aan taken, de contacten met de opdrachtgevers en alle externe partners (architecten, ingenieurs, ontwikkelaars, ...) boeit mij elke dag en geeft mij energie om nog lang door te gaan in de interessante omgeving van onze hoofdstad."
#
Erwin van der Meer is werkzaam voor Economische Impuls Zeeland (Impuls), de ontwikkelingsmaatschappij van de provincie Zeeland. "Binnen Impuls ben ik verantwoordelijk voor Invest in Zeeland, het onderdeel van Impuls dat zich bezig houdt met de promotie van Zeeland als economische vestigingsregio en met de acquisitie van bedrijven."
#
Peter Vaes werkt bij TRACTEBEL nationaal als Business Development Manager in een dubbele functie, zowel voor Buildings als voor Energy Efficiency Projects. Peter: "Dit is een boeiende combinatie en voor mij is het dan ook kicken om met een projectteam van Architecten, Aannemers en Vastgoedontwikkelaars aan tafel te zitten en creatief te brainstormen. Energie Efficiëntie is dan weer een echte deuropener en is voor elke klant een hot topic."
#
Tom Ryckaert werkt sinds 2006 actief bij Facilicom Solutions divisie van Facilicom Group. Tom: "Wij focussen ons op klantgerichte facilitaire dienstverlening in België. Als commercieel verantwoordelijke is het een plezier om elke dag met bedrijven samen te werken en op maat gemaakte facilitaire concepten te maken die bij hun visie en strategie passen."
#
Eva ter Braak werkt bij bij Gelders Genootschap, een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van ruimtelijke kwaliteit. "Ik werk daar sinds 2007. Mijn functie is nu (onder andere) projectleider Herbestemming en Tranformatie. Veel transformatie projecten struikelen over de langdurige en ingewikkelde (vergunnings)processen. Het doel is om in 2020, wanneer de omgevingswet is ingevoerd, een klimaat te hebben gecreëerd waarin "nee, mits.." is verdwenen en waar "ja, tenzij.." het uitgangspunt is!
#
Isabelle van Looy werkt sinds 3 jaar met heel veel enthousiasme als Senior Consulent Investeringsbeleid voor het Havenbedrijf Antwerpen: "In onze 'Invest teams', werk je samen met heel wat andere collega's, we werken elke dag aan het verder uitbouwen en versterken van het unieke samenspel in onze haven tussen maritiem, logistiek en industrie én dit ook samen met onze meer dan 900 havenbedrijven.