Webinars

Kennis opdoen met webinars is leuk!

Webinar verslag Rene Buck.png

Wat is er leuker dan door vastgoedexperts in een live-uitzending van 30 minuten bijgepraat te worden zonder daarvoor de deur uit te hoeven? Dit kan voor onderwerpen als: vrijesectorhuur, binnensteden, winkelvastgoed, de ladder voor duurzame verstedelijking, kantorenmarkt en vastgoedfinancieringen buiten het bancaire stelsel.

Wij maken webinars waarin kennis op een leuke interactieve manier gebracht wordt door goede sprekers. Uw enthousiasme maakt dat we zin hebben in de komende webinars!

Kennismakingsaanbod

Meld u zich voor de eerste keer aan voor een SPRYG webinar? Dan is uw deelname geheel gratis, anders is het €69 per keer. Kies voor een van de terug te kijken webinars of voor de live webinars.

TERUGBLIK

Winkelvastgoed kansrijk

In een tijd dat de retailwereld het zwaar heeft, liet Filip De Bois van Redevco ons de kansen zien. Hij nam ons mee via de trends naar de kansen. Eén van de trends is de polarisatie van steden: de sterke steden worden steeds sterker en de mindere steeds minder. Naast het samenspel tussen retailer en winkelvastgoedeigenaar heeft ook de overheid een belangrijke rol. Die gaat vooral over de omgeving: zijn de aanloopstraten prettig, zijn er goede parkeervoorzieningen, is er een autoloos centrum. Factoren die allen impact hebben op het succesvol zijn van vastgoed.

ORGANISATIE

Helma van den Berg
Helma van den Berg
Learning Specialist
Marieke Janssens
Marieke Janssens
Project Coordinator