Sander Woertman

Naam: Huub Leussink

Werkzaam bij: Port of Twente

LinkedIn: Huub Leussink

"Ik werk voor 'Port of Twente'. Wij zijn een logistiek cluster van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen, die als doel hebben om de logistieke mogelijkheden in Twente in het algemeen en die van het XL Businesspark in Almelo in het bijzonder, onder de aandacht te brengen. Twente heeft te lang te weinig van zich laten horen waardoor een 'onbekend maakt onbemind' situatie was ontstaan. We hebben inmiddels veel (logistieke) beleggers, ontwikkelaars en makelaars mogen ontvangen en merken dat ze onder de indruk zijn van de kansen in Twente. "e hebben niet alleen de basis op orde met snelwegen, (vaar)wegen / terminals, spoor, en uiteraard logistieke kavels met de juiste bestemmingsplantechnische mogelijkheden, maar ook de benodigde arbeidskrachten die in de rest van Nederland steeds schaarser worden. Kortom, Twente biedt volop kansen voor logistieke business."

Wat zijn de ambities voor 2020? "Mijn persoonlijke ambities zijn om Twente, tot voor kort 'het best bewaarde logistieke geheim van Nederland', overal bekendheid te geven. In Twente doen we dat door een nauwe samenwerking van Ondernemers, Overheden, Onderwijs en Onderzoeksinstellingen. Al deze partijen hebben direct belang bij een groei van de logistieke sector wat zorgt voor een mes dat aan 4 kanten snijdt. Het geeft voldoening om aan dat dynamische proces mee te werken. Het XL Businesspark, 180 ha groot, wordt momenteel uitgegeven. Groep Heylen heeft zich onlangs verbonden aan Twente door de verwerving van 30 ha. Deze komst, samen met de opening afgelopen april van de op het Businesspark gelegen containerterminal van CTT, moet het vliegwiel zijn voor de verdere uitgifte. We zijn klaar om, o.a. naast het EDC van Timberland, nieuwe logistieke organisaties te ontvangen.

Over je muzieksmaak? "Mijn muzieksmaak is bijzonder breed. Van rock tot klassiek, en alles daartussen.
Voor bands waar ik de radio wat harder voor zet moet je denken aan Coldplay, Kensington en Di-rect.
Bij 'Die Toten Hosen', Helene Fischer en andere Duitse Schlagers gaat de knop echter ook naar rechts."

Real Estate Rockstar

Ruud's Real Estate Rockstar Level:

#

Huub heeft bij SPRYG Real Estate Academy in Nederland aan Logistiek Vastgoed Nederland deelgenomen én aan Logistiek Vastgoed België.

Real Estate Rockstars

SPRYG Real Estate Academy wil laten zien wie de échte kei in vastgoed is. De verborgen parel, die onmisbaar is voor het team, die het échte werk doet, die zorgt dat de vastgoedwereld rockt. Deze persoon zetten we graag in de spotlight. We doen dat omdat één ding duidelijk is voor ons: wij willen meer Real Estate Rockstars zien en laten zien! Do you want to be our next rockstar?