Marcel Sanderse

Praktijkgerichte cursussen!

SPRYG Real Estate Academy is marktleider op het gebied van vastgoedrekenen en praktijkgerichte vastgoedcursussen in Nederland. We zijn uitgever van dé studieboeken hierover en organiseren de bijbehorende cursussen, die naadloos op elkaar aansluiten.

Van beginner tot Master in vastgoedrekenen en voor praktijkgerichte vastgoedcursussen bent u bij ons aan het juiste adres! Hier vindt u ons aanbod in Nederland. Graag tot ziens!

Marcel Sanderse
Director

NIEUW: Gasloos Rekenen Aan Vastgoed

Vastgoedrekenen aan de Energietransitie: Gasloos, NOM en BENG. In 1 dag leert u alle basisbegrippen van Vastgoedrekenen en u krijgt het Rekenmodel Energietransitie aangereikt, waarmee u diverse energiescenario's concreet kunt doorrekenen.

Basiscursus Vastgoedrekenen

U leert de Top-10 basisbegrippen van vastgoedrekenen, zoals BAR, NAR, DCF, Yield, IRR en alle relevante waarderingsmethodieken.

Duur: 1 dag

Praktijkcursus Vastgoed transformatie

In 1 dag krijgt u een volledig overzicht van alle relevante juridische, fiscale en financiële aspecten, waaronder een uitgebreide financiële haalbaarheidsanalyse.

Duur: 1 dag

Integraal Vastgoedrekenen

In deze 2-daagse cursus leert u uw eigen, gedegen rekenmodellen voor uw projecten in Excel te bouwen. Handig om snel de financiële haalbaarheid te berekenen!

Duur: 2 dagen

Basiscursus Taxeren Van Vastgoed

In 1 dag vertrouwd met de link tussen de ontwikkeling van de vastgoedprijzen en economische trends als de werking van waarderingsmethodieken in de praktijk.

Duur: 1 dag

Masterclass Vastgoedrekenen

U leert een slim besturingspaneel in Excel op te zetten, waarmee u financiële gevoeligheden en projectrisico's gericht kunt managen.

Duur: 2 dagen

INCOMPANY

Wilt u met meer collega’s aan een van onze cursussen deelnemen? Vanaf 5 deelnemers is het vaak voordeliger om deze cursus bij u in huis te organiseren. Neem in dat geval contact op met Loes Klein: per email of via de bovenstaande telefoonnummers.

Plaats een optie!

Wilt u verzekerd zijn van een plaats voor één van onze cursussen? Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een plaats te reserveren. Deze vrijblijvende optie is 2 weken geldig en vervalt daarna automatisch. Binnen 2 weken nemen wij contact met u op waarbij u kunt aangeven of u uw optie wilt omzetten in een inschrijving.

Collegadeal

Neem een collega mee en zowel u als uw collega ontvangt €50,- korting.