Marcel Sanderse

Praktijkgerichte cursussen!

SPRYG Real Estate Academy is marktleider op het gebied van vastgoedrekenen en praktijkgerichte vastgoedcursussen in België. We zijn uitgever van dé studieboeken hierover en organiseren de bijbehorende cursussen, die naadloos op elkaar aansluiten.

Van beginner tot Master in vastgoedrekenen en voor praktijkgerichte vastgoedcursussen bent u bij ons aan het juiste adres! Hier vindt u ons aanbod in Nederland. Graag tot ziens!

Marcel Sanderse
Director

NIEUW: Cursus Vlaamse Omgevingsvergunning

Overzicht, werking en tips voor uw omgevingsvergunningen! Per 1 januari 2018 is de nieuwe Omgevingsvergunning in werking getreden. Hoe kunt u uw aanvraag zo efficiënt en effectief laten verlopen? Hoe gaat er mee om?

Basiscursus Vastgoedrekenen

De Top-10 basisbegrippen van vastgoedrekenen, waarderingsmethodieken en de financiële haalbaarheidsanalyse.

Duur: 1 dag

Vastgoedrekenen met Excel

In slechts 2 dagen leert u uw eigen rekenmodellen voor uw projecten in Excel te bouwen. Handig om snel de financiële haalbaarheid te berekenen!

Duur: 2 dagen

OPLEIDING VASTGOEDREKENEN

Nieuw! In slechts 3 dagen wordt u Expert in Vastgoedrekenen. Hiermee kunt u uw projectrendement verhogen.

Duur: 3 dagen

#

INCOMPANY

Wilt u met meer collega’s aan een van onze cursussen deelnemen? Vanaf 5 deelnemers is het vaak voordeliger om deze cursus bij u in huis te organiseren. Neem in dat geval contact op met Eline Hartgers: per email of via de bovenstaande telefoonnummers.

Reserveer nú uw plaatsing

Wilt u verzekerd zijn van een plaats voor één van onze cursussen? Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een plaats te reserveren. Deze vrijblijvende optie is 2 weken geldig en vervalt daarna automatisch. Binnen 2 weken nemen wij contact met u op waarbij u kunt aangeven of u uw optie wilt omzetten in een inschrijving.

ERKEND DIENSTVERLENER