#

In 1 dag alle relevante aspecten voor succesvolle vastgoedreconversies!

HIGHLIGHTS

  • Actueel overzicht Belgische reconversiemarkt
  • Juridische aspecten en nieuwe btw-regeling
  • Financiering van Transformaties
  • TransformatievisieVlaamse Overheid
  • Actuele Cases: RTT-gebouw, Nieuw Provinciehuis en Leopoldskazerne

Bestemd voor:

Deze studiedag is voor iedereen die de bestaande gebouwvoorraad wil verbeteren, verduurzamen en transformeren, op zoek is naar nieuwe inspiratie en oplossingen voor complexe problemen, en zich wil laten verrassen door de vele mogelijkheden. Zowel voor overheden als voor private organisaties.

Peter Schrijver MRE

De praktijkaanpak van transformatieprojecten in 1 dag!

Tal van leegstaande gebouwen, waaronder veel kantoorgebouwen en monumenten, transformeren in snel tempo naar residentiële woontorens, foodmarkets, assistentiewoningen, hotels en retailoppervlaktes.

Hoe vormt u afgeschreven panden om tot duurzame en moderne gebouwen? En hoe gaat u om met tijdelijke gebruik? Hoe kijken de Vlaamse overheid en het Brussels Gewest hier tegenaan?

Dat hoort u op deze studiedag van dé experten. Zij laten u de mogelijkheden van transformatie zien en wijzen u ook op de valkuilen. Graag tot ziens!

Peter Schrijver MRE
Organisator

Programma

Veel opportuniteiten in vastgoedtransformatie!

Reconversie en herontwikkeling bieden veel kansen! U kunt het ene maatschappelijke nood oplossen met een andere: bvb problematische gebouwen omvormen tot betaalbare woningen. Het kan als incubator fungeren voor nieuwe gebiedsontwikkelingen. Ook tijdelijk gebruik en invulling bieden kansen en voorkomen stadsverloedering. Waar liggen de kansrijke projecten? Hoe initieert u deze? Wat zijn de leerpunten en relevante aspecten? Hoe kijken de overheden ernaar? Dat hoort u op deze studiedag!

Impressie editie 2018

Op 30 januari 2018 vond de eerste editie van de studiedag Transformatie van Vastgoed plaats. Een interessante dag over onder meer transformatieprojecten en transformatiekansen. Bekijk een korte impressie van deze studiedag.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

ORGANISATIE

Peter Schrijver MRE
Peter Schrijver MRE
Program Manager
Eline Hartgers
Eline Hartgers
Project Coordinator

PARTNERS

VORMINGSUREN

#

6 RICS

Aangevraagd